Arama sonuçları: *

1. F

işlemcim dar boğaz yapıyor sanırım

kardeşlerim çözüm şu format atın attım ve düzeldi hiçbir sıkıntı yok haberiniz olsun
  2. F

evet evet açıktı inmedi yani aşağı
  3. F

ya sağlam oyunlarda sorun yaşamadım detroit become human, horizon zero dawn , bunları 0 kasma full ayarlarda oynadım ama yok bu oyunda inanılmaz bir kasma donma var
  4. F

conqueror's blade
  5. F

ya oynamayalı uzun zaman oldu valorantı falan ama kastığını hatırlamıyorum 75 sabitti (monitör 75hz)
  6. F

mesela 1 saattir oyunu oynuyorum kullanımlarım bu şekilde 1605474082 işlemci bazlı oyunlarda yaşamıyorum aslında sadece bu oyun cs valorant falan sorun yoktu hele valorantta hiç yoktu
  7. F

ram 16 gb ddr4 olması lazım
  8. F

çok düşük bu arada ortalama 30 fps çok vurdu kırdı olursa 11-12
  9. F

conqueror's blade 1605472807 ama aynı oyun yani yine de mi 1605472833 yok abi en yüksekte yine aynı
  10. F

arkadaşlar konu şöyle işlemcim amd ryzen 5 2600 ekran kartım rtx 2060 oyun oynuyorum oyunda ekran kartım %50 kullanıyorken işlemcim %80-90. Girdiğim arkadaşıma dedim bi bak 40'a 40 dedi benim ne yapmam lazım overclooksa bi yardımcı olabilecek var mı rica etsem
  11. F

işlemcim darboğaz mı yapıyor?

Sanırım özelden yazmayı başardım ama açık değil galiba 😊
  12. F

onu nasıl yapıcam çok bi bilgim yok da özelden falan yardım edebilir misin
  13. F

tamamdır teşekkür ediyorum
  14. F

sence oc yapayım mı yeter mi o işlemci ekran kartına
  15. F

ekran kartım rtx 2060 1604488968 ama conqueror's blade oyununda fps 15 diğer oyunlarda da arada takılıyor ama çok sorun yaratmıyordu
  16. F

pcyi yeniden başlattıktan sonra TechPower uygulamasından sıcaklığına baktım 75.5 hiçbir şey açık değil pcde bu darboğaz mı demek ayrıca Conqueror's Blade oyununda da arada çok kasma yapıyor bu işlemcime (AMD Ryzen 5 2600) overclock yapsam pcye bi şey olur mu
Top Bottom