Arama sonuçları: *

1. S

Amd Ryzen 3600x Over Voltage

Biosum güncel değildi güncelleyip denedim aynı sorun devam etti 1630362139 Anakartımın bozuk olması ne gibi bir zarar verir
  2. S

İnternette ki bu videodaki şeyi yaptım düzeldi herhangi bir zararı olur mu? senide rahatsız ediyorum ama
  3. S

Ben bilgisayarı itopyadan hazır sistem olarak aldım anakartı itopyaya mı göndericem yoksa Asusa mı?
  4. S

Serviste anakartı mı değiştirirler ne gibi bir işlem uygularlar
  5. S

Sorunun anakartta olduğuna emin misin servisten önce bilgisayarcıya gönderip sorun başka bir yerde mi diye öğrenmeme gerek var mı?
  6. S

Denedim olmadı hala cpu over voltage error hatasını alıyorum
  7. S

Servise gönderirsem çok maliyet çıkar mı garantisi hala devam ediyor?
  8. S

Windows açılmıyor sadece biosa girebiliyorum.
  9. S

Ne yapmam lazım bilgisayar ile ilgili bie bilgim yok 2 hafta tatile gittim kendi kendine nasıl bozulmuş. 1630336911
  10. S

Biosa erişimim var
  11. S

Bilgisayar açılmıyor bios sıfırlama işlemi nasıl yapılıyor?
  12. S

2 Haftalık tatilden döndükten sonra eve geldiğimde bilgisayarı açmaya çalıştığımda CPU Over Voltage Error adlı hata aldım ve bilgisayar açılmadı voltaj değerini nasıl düşürebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.
  13. S

Biosta Fotoğraftaki Hatayı Aldım Ne Yapmalıyım?

Cpu fanı çalışıyor biosu sıfırladım hata gitti ama hata almama şaşırdım herhangi bir sıkıntı yok bilgisayarda.
  14. S

Sistem kullanalı 2 ay oldu önceden böyle bir hata almadım sistem geldiğinden beri bir hata daha var biosdan cpb yi kapatıcam kapatıyorum kaydediyorum kaydolmuyor.
  15. S

Nasıl düşürebilirim?
  16. S

Fan çalışıyor herhangi bir voltaj değişikliği de yapmadım ilk geldiği gibi kullanıyorum.
  17. S

Bilgidayarı açtım ve böyle bir yazıyla karşılaştım bilgisayarı geldiği gibi kullandım itopyadan DA sistemi almıştım ne yapmam lazım?
  18. S

Hangi CPU Kullaniyorsunuz

3600X
  19. S

İşlemci İçin Prime95

Bu testi indirip başlattım ama kapatamıyorum sildim yeniden başlattım çalışıyor hala?
  20. S

3600x İlemci UV yapma

Cpb kapamayı denedim ama biosta kapatıp kaydediyorum sonra girdiğimde kapalı gözükmüyor yine aynı haline dönmüş UV nereden ve nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Top Bottom