Fan çalışıyor herhangi bir voltaj değişikliği de yapmadım ilk geldiği gibi kullanıyorum.CPU Fan error vermiş cpu fanı çalışıyor mu bak içine kasanın.
Over voltage hatası vermiş fazla voltaj gidiyor galiba düşürmek lazım
Demekki ilk geldiğinden beri fazla voltaj gidiyoFan çalışıyor herhangi bir voltaj değişikliği de yapmadım ilk geldiği gibi kullanıyorum.
Sistem kullanalı 2 ay oldu önceden böyle bir hata almadım sistem geldiğinden beri bir hata daha var biosdan cpb yi kapatıcam kapatıyorum kaydediyorum kaydolmuyor.Bu genelde PC yi ilk aldığında windows falan da kurulmadan gelmiş ise nornal olan bir durum, Bios a ilk giriş ise çok normal bir durum, Technopat ın sistem toplama videolarında hep böyledir ilk başta sistem yeni ise bios dan RAM frekansı vs. ayarlanıp her şey yapılmalı bios update var ise bios update yapılmalı ardından da windows kurulumu.
Sistem kullanalı 2 ay oldu önceden böyle bir hata almadım sistem geldiğinden beri bir hata daha var biosdan cpb yi kapatıcam kapatıyorum kaydediyorum kaydolmuyor.
CPU fanı çalışıyor mu?Fan çalışıyor herhangi bir voltaj değişikliği de yapmadım ilk geldiği gibi kullanıyorum.
Cpu fanı çalışıyor biosu sıfırladım hata gitti ama hata almama şaşırdım herhangi bir sıkıntı yok bilgisayarda.CPU fanı çalışıyor mu?
BIOS'a girip BIOS'u sıfırlar mısın?
Olabilir sonuçta yazılımlar kusursuz değil.Cpu fanı çalışıyor biosu sıfırladım hata gitti ama hata almama şaşırdım herhangi bir sıkıntı yok bilgisayarda.