Arama sonuçları: *

1. S

işlemci değişimi sonrası fps degeri aynı kaldı

arkadaşlar ekran kartım geldi buğün bu ara pekte zamanım yoktu diye eski ekran kartı ile denemekten vaz geçtim yeni ekran kartını direkt takıp format atıp herşeyi yeniden kurdum ilk başta cs:go da yine aynı fps i aldım (350-400) sonra konsola fps sınırlamasını kaldıran kod yazdım şuan 500-700...
  2. S

Ayarların resmini mi çekeyim yoksa hepsini kayıt edebilecegimiz bi yöntem varmı
  3. S

Arkadaşlar rica ediyorum birbirimize kırıcı sözler söylemeyelim deneyip sonucu yazacam burdan ekran kartım geldi ama takmadan bi formatlayıp deneme yapacağım bakalım düzelme olacak mı 1689849233 Teşekkür ediyorum 1689849451 Bıos güncellemesi yapmıştım ama sonuç alamadım ama şimdi yeni ekran...
  4. S

Aslında eski ekran kartıyla deneyeyim dedim çözüm olacak mı diye
  5. S

ram artışınıda yaptım bıos güncelleme sonrası tekrar açılan bıos ekrandan yapılıyor hatta yanlış hatırlamıyorsam 1689719766 tamamdır onuda deneyeyim
  6. S

cs:go da mesela ayarlar düşükte aynı ayarlar falan her şey aynı ama fps aynı
  7. S

sadece işlemci değişiminde yapılan işlemleri youtubeden bakarak yaptım bıos güncellemesi yapılması yetiyor diyorlardı
  8. S

anladım yani güçlü bir ekran kartıyla beslemek lazım ki versin fps
  9. S

3060 tı gelsin bakalım artış olacak mı merak ediyorum yani demenize göre olacak
  10. S

tam olarak anlamadım neden kullanım düşer mesela yeni sıfır işlemci aldım değiştim sonuçta
  11. S

evet ekran kartım 1650 super 3060 ti aldım ama daha gelmedi takmadım onunda etkisi var mı diye düşünüyordum 1689718468 bende sağdan soldan öyle duyduğum için şaşırdım fps artışı bekliyordum açıkçası 1689718495 1650 super phoenix 4 gb
  12. S

arkadaşlar sitemimdeki işlemci ryzen 3 3100 ü ryzen 5 5600 ile değiştirdim dıos u da youtube den bakarak yaptım ama oyunlarda fps artışı olmadı örn: ryzen 3 3100 ile cs:go da 270-300 arası fps alıyordum 5 5100 ile de aynı değerleri alıyorum yanlı yaptığım bişe olsa tahminimce oyunda yada başka...
  13. S

İşlemci değişimi için gerekenler

Tamamdır teşekkürler
  14. S

Takmadan önce mi güncelleme gerekiyor
  15. S

Merhaba arkadaşlar sistemimde ryzen 3 3100 var ryzen 5 5600 ile değişim yapacam nelere dikkat etmem gerekiyor direkt değişim yapılıyor mu
  16. S

Ryzen 3 3100 den 5 5500 e geçince fark görürmüyüm

anladım teşekkür ederim donanın arşivi md2 sistem almıstım ozmanlar artık yetmiyor yükseltmek istiyorum beyaz h5 flow aldım ona aktarırken bi kaç yükseltme yapmak istiyorum
  17. S

Ryzen 3 3100 den 5 5500 e geçince fark görürmüyüm

bende pc yi yükseltmek istiyorum bende de 3-3100 var 1650 süper var 5-5600 alsam uyumsuzluk yada bi sorun yaşar mıyım
Top Bottom