Arama sonuçları: *

1. 5

AMD den uzak durun..

Ki araştırmadın diyelim, sorun çıktı. DDU ile kaldır driver'ini eski sürümü tekrar kur. Bu kadar aciz misin? Garip.
  2. 5

AMD den uzak durun..

Zort, ekran kartını kardeşime versem o da satar. He bu arada boşu kes, kimse anasından babasından para alıp da burda ahkam kesmiyor sana. Benim maaşım var, devlet veriyor. Bursum var, kendi paramla biriktiririm, parça alırım kendime. Boş yapmışsın, bomboş konu. Zırlayan sensin. 15 yıl tecrübesi...
  3. 5

elimdeki apu sisteme ekran kartı takmak istiyorum fakat

3000G'yi 5 ghz'de nasıl kullansın? :D Neyle soğutacak, hadi soğutmayı geçtim hangi kartla OC'layacak? Yer yer darboğaz olacaktır.
  4. 5

İntelin apu özelliği varmi

Çoğu eski işlemciler, hatta sonunda F olmayan tüm işlemcilerde var diye biliyorum. 1633898130 Evet, i310100'de var ama i310100F'de yok.
  5. 5

AMD ALMAYIN ALDİRMAYİN

Silknk
  6. 5

TurboX Gt 1030 alınır mı ?

https://www.n11.com/urun/asus-phoenix-geforce-gt-1030-oc-2-gb-64-bit-gddr5-ekran-karti-227064?magaza=elmacik https://www.n11.com/urun/gigabyte-nvidia-geforce-gt-1030-oc-2g-gv-n1030oc-2gi-2-gb-64-bit-gddr5-ekran-karti-749463?magaza=gencergaming
  7. 5

1030'un GDDR4 versiyonu yok, büyük ihtimalle DDR4 o. Ki alınmaz, DDR4 versiyonun GDDR5 versiyona göre acayip performans farkı var.
  8. 5

2 gün aç kalırım giderim MSI olanı alırım. Ama yine de Turbox almam.
  9. 5

3080 Ti nasıl alabilirim

Dostum piyadasada tek 3060 yok ki? Kartın ne?
  10. 5

Yardım Ekran Kartı Nasıl Sürücü Güncellenir ?

Nvidia kullanmadığım için karıştırdım. Düzeltme: Geforce Experience'nin kalıntı bırakacağını zannetmiyorum.
  11. 5

Yardım Ekran Kartı Nasıl Sürücü Güncellenir ?

Arkada kalıntı bırakmayacak diyorsan DDU ile kaldır, ondan sonra yükle. Ama Game Raedy'nin herhangi bir kalıntı bırakacağını zannetmiyorum.
  12. 5

amd vs nvidia yazılım

Valorant'da Nvidia daha performanslıdır kelimesi boştur. Karttan karta değişir, iki firmanın da onlarca hâtta yüzlerce kartı var. Driver olarak sorunsuzluk konusunda Nvidia önde, ama arayüz ve rahatlık olarak AMD daha önde.
  13. 5

Palit 1660 Super ve R3 3100 Darboğaz Oluyor Olabilir mi?

HDD'e kurduysanız drop yeme ihtimaliniz var hocam. Ayarları düşürün, yok ben düşük oynayamam diyorsanız da illa ki doku kalitesini düşürün. 8 GB RAM'le de zor gibi, dediğim gibi düşük ayar oynayın.
  14. 5

Palit 1660 Super ve R3 3100 Darboğaz Oluyor Olabilir mi?

HDD'den dolayı drop yiyor olabilirsin, RAM'den dolayı drop yiyor olabilirsin, sen sistemi söylememişsin ki bilader nasıl yardımcı olayım?
Top Bottom