Neler Yeni

AMD den uzak durun..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arisaka

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Ne hikmetse 12-18 yaş arası veletler zırlamaya başlamış :D

Gençler AMD yada Nvidia babanızın şirketi değil boşuna göz yaşı dökmeyin. Ben 15+ yıllık tecrübemle konuşuyorum, 91 liyim ve siz ananızın kucağında süt emerken ben 2.elde ekran kartı alıp satıyordum. Yan yana gelsek ağbi ağğbii diye diliniz boğazınıza kaçar ama sosyal medyada sallamak kolay...

Tavsiyem; ananızdan babanızdan aldığınız harçlıklarla yada babanızı darlayıp ağlaya zırlaya aldırdığınız kartlarla burada donanım gurusu gibi gezmeyin cidden inanılmaz komik oluyor.

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Ne hikmetse 12-18 yaş arası veletler zırlamaya başlamış :D

Gençler AMD yada Nvidia babanızın şirketi değil boşuna göz yaşı dökmeyin. Ben 15+ yıllık tecrübemle konuşuyorum, 91 liyim ve siz ananızın kucağında süt emerken ben 2.elde ekran kartı alıp satıyordum. Yan yana gelsek ağbi ağğbii diye diliniz boğazınıza kaçar ama sosyal medyada sallamak kolay...

Tavsiyem; ananızdan babanızdan aldığınız harçlıklarla yada babanızı darlayıp ağlaya zırlaya aldırdığınız kartlarla burada donanım gurusu gibi gezmeyin cidden inanılmaz komik oluyor.
Zort, ekran kartını kardeşime versem o da satar. He bu arada boşu kes, kimse anasından babasından para alıp da burda ahkam kesmiyor sana. Benim maaşım var, devlet veriyor. Bursum var, kendi paramla biriktiririm, parça alırım kendime. Boş yapmışsın, bomboş konu. Zırlayan sensin. 15 yıl tecrübesi varmış da zortmuş da zırtmış da. Komik. DDU ile eski driverini yüklemekten acizsen bırak zaten, git değiştir kartını. Ayrıca, tek sende olmuş. Yeni sürüm çıktığında da araştırmadan cuppa diye kuruyorsan o senin sorunun.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Zort, ekran kartını kardeşime versem o da satar. He bu arada boşu kes, kimse anasından babasından para alıp da burda ahkam kesmiyor sana. Benim maaşım var, devlet veriyor. Bursum var, kendi paramla biriktiririm, parça alırım kendime. Boş yapmışsın, bomboş konu. Zırlayan sensin. 15 yıl tecrübesi varmış da zortmuş da zırtmış da. Komik. DDU ile eski driverini yüklemekden acizsen bırak zaten, git değiştir kartını. Ayrıca, tek sende olmuş. Yeni sürüm çıktığında da araştırmadan cuppa diye kuruyorsan o senin sorunun.
++ araştırıp güncelle driverını o zaman :D ?

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
++ araştırıp güncelle driverını o zaman :D ?
Ki araştırmadın diyelim, sorun çıktı. DDU ile kaldır driver'ini eski sürümü tekrar kur. Bu kadar aciz misin? Garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf yasir yıldız
AMD nin driver beceriksizliği yüzünden 5700XT ile 6 aydır driver güncellemiyordum dün nereden estiyse FSR destekli en güncel sürücüyü yükliyim dedim DDU ile temiz kurulum yaptım daha 1 saat bile olmadan dota 2 de sistem kitlendi oyun yanıt vermiyor demeye başladı, biraz önce yine aynı hatayı aldım ve sistem kitlendi oyunu görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım tabi bunlar dışında alt-tab yapınca arada saniyelik donmalar da cabası.

Açık ve net GPU konusunda AMD den uzak durun hatta kaçın. Bu adamlar stabil driver yapmayı beceremiyorlar. Tek tük sorunsuz çıkan driverları uzun aylar kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Kartların RX400 den beri bitmek bilmeyen siyah ekran, donma, kitlenme, boşta yüksek bellek frekansı ve buna bağlı kartların boşta daha fazla ısınıp daha fazla enerji tüketmesi gibi komik sorunları var bunlar tabi en bilinenleri benim gibi yıllar içinde bir çok AMD GPU kullanmış biriyseniz ve dikkatli bir kullanıcıysanız çok farklı sorunlar da gözünüze çarpıyor misal bazı driverlarda oyundan çıktıktan sonra ekran hz değeri bozuluyor 144hz gözükse de mouse hareketlerinde takılma bariz şekilde göze çarpıyor 120hz e alıp tekrar 144hz yapınca düzeliyor. Bu tarz farklı ve AMD ye özel sorunlar da bazı driverlarda görüyorsunuz, sürekli bir DDU ile temiz kurulum yapıp hangi driver sorunsuz acaba? diye driver arama peşine düşüyorsunuz.

Aman aman ucuz fiyata bulmadıysanız her zaman için Nvidia tercih edin benden size abi tavsiyesi :)
amd ekran kartı alınamaz işlemci alınır nvidia ekran kartının kralı dır

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konu fanboy kapışmasına döndüğü için kilit.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,283
Üyeler
164,642
Son üye
Moltisanti06
Top Bottom