İşlemci ne?
amd 3000g
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu arada overclocklu 4.1ghz
5.ghz'e de çeksen işlemciyi 2/4T bir performansı var 750Ti gibi kartlar ile gider diye düşünüyorum. Ben i3 6100 ile kullanmıştım iyidi bi sorun olmuyordu.amd 3000g
forumlarıda okuduğum kadarıyla oc ile rx 580 bile besliyormuş sanıırm5.ghz'e de çeksen işlemciyi 2/4T bir performansı var 750Ti gibi kartlar ile gider diye düşünüyorum. Ben i3 6100 ile kullanmıştım iyidi bi sorun olmuyordu.
Hiç sanmıyorum dostum 4k da evet belki besler 1080p akıcı oyun sunacağını düşünmüyorum açıkcası.forumlarıda okuduğum kadarıyla oc ile rx 580 bile besliyormuş sanıırm
3000G'yi 5 ghz'de nasıl kullansın? Neyle soğutacak, hadi soğutmayı geçtim hangi kartla OC'layacak?5.ghz'e de çeksen işlemciyi 2/4T bir performansı var 750Ti gibi kartlar ile gider diye düşünüyorum. Ben i3 6100 ile kullanmıştım iyidi bi sorun olmuyordu.
amd 3000g
https://valid.x86.fr/d36vx1 hocam şuna bir bakın derim :d3000G'yi 5 ghz'de nasıl kullansın? Neyle soğutacak, hadi soğutmayı geçtim hangi kartla OC'layacak?
Yer yer darboğaz olacaktır.
misal olarak verdim ama genede sen bilirsin3000G'yi 5 ghz'de nasıl kullansın? Neyle soğutacak, hadi soğutmayı geçtim hangi kartla OC'layacak?
Yer yer darboğaz olacaktır.
hocam yok sadece yapan manyaklar var yani bende b450m s2h var nasıl yapayımmisal olarak verdim ama genede sen bilirsin