Arama sonuçları: *

1. B

Sapphire Rx 5700 XT Nitro Undervolt

Ozaman bir şeye dokunmadan devam edelim dostum teşekkür ederim tavsiye için..
  2. B

Kartın sıcaklığı 70 gelince fanlar 1100 rpm de dönüyordu fabrika ayarında bende o yüzden biraz arttırdım. Şimdi daha iyi serin serin oldu 10 15 derece daha düşürdü fan ayarı. Ama voltaja dokunmadım herhangibir sorun yok..
  3. B

Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar... Başlıkta yazan kartı kullanıyorum. Amd 20.2.2 sürücüsü yüklü sıkıntısız çalışıyor kart. Fan çalışma ayarını düzenledim sadece. Undervolt yapmalı mıyım sizce voltaj ayarı falan yaparsam ne olur? Yapmazsam ne olur? Sürücüsünün verdiği voltaj frekans ayarı...
  4. B

5700XT için hangi marka daha iyi?

Dostum merhaba konuyu hortlatıyorum. Ben kabloyu aldım gösterdiğin ama sanırım ben takamadım. iki ucu da aynı yönde taktım ekran kartına nasıl taktıysam anakarta da öyle taktım olmadı. diğer türlü denedim yine olmadı acaba uygulamada mı görünmüyor?
  5. B

Tamamdır sağolun
  6. B

Teşekkürler kardeşim. Ama msi da hala yarım ped sıkıntısı var deniyor tasarımdan dolayı...
  7. B

Hangi kablodan aldığınızı atar mısınız? Görsel olarak. Bende bir kablo var ama bir girişi ekran kartı için uyumlu ama diğer uç için anakartta girişi yok
  8. B

Nedenini yazabilir misin??
  9. B

Evet olabilir. Aklıma gelen bir soru da şu aslında. Msi modelinde mystic light var logosunda bir rgb aydınlatma. Acaba Asusun aura sync rgb kontrolü ile uyumlu çalışır mı??
  10. B

Coil whine hemen hemen her ekran kartında görülüyor diye biliyorum.. Ve wattman sorunu sürücü ile giderildi diye biliyorum.. Yanlış ise bilgilendirin
  11. B

Kullandınız mı peki?? 1587838791 Sebebini açıklayabilir misiniz?? 1587839230 Desenize değişen bir şey olmayacak :)
  12. B

Efsane Cuma hangi güne den geliyor?
  13. B

Ve Evoke olanda termal ped sıkıntısı var diye biliyorum.
  14. B

Foto da msi gaming x ve nitro yok yalnız yarım mı geldi acaba?? 1587832133 Peki bunun fiyatı 4000 e falan inmez mi? Dudak uçuklatıyor 😅😅
  15. B

Sanki memory kısmı biraz daha sıcak msi da 🤔
  16. B

Sapphire için undervolt falan sürücü sorunları var diyorlardı ve uzun ömürlü değil vs.. Bunlar yeni sürücü ve bios ile düzelmişmidir acaba?
  17. B

Hemen hemen aynı derecelerde iş görüyorlar Techpower da karşılaştırılması yapılmış.
  18. B

Arkadaşlar Asus dışında hangi ürün şuan için iyi? Benim incelememde sıraladıklarım .. Msi Rx 5700 XT Gaming X .. Sapphire Rx 5700 XT Nitro .. Powercoler Red Devil Rx 5700 XT (TR de mevcut değil?) Öyleyse Powercoler hariç şuan hangisi neden alınmalı kullanan araştıran yardımcı olabilir mi?
  19. B

ASUS ROG STRIX RX 5700XT ISI SORUNU

OCCT ile test yapınca evet. 2300 RPM de 78 dereceye ulaşıyor..
  20. B

ASUS ROG STRIX RX 5700XT ISI SORUNU

Arkadaşlar merhaba... ve Abdullah kardeşim hayırlı olsun şimdiden.. Başlıkta yazdığım ekran kartını aldığımda vida sorunu olduğunu öğrenmiştim... Videoda sorun gösteriliyor. Asus Mart ayında vida güncellemesi yapılacağını belirtmişti. Korona virüsünden dolayı TR de Nisan ayında başladı ve...
Top Bottom