Arama sonuçları: *

1. asemih159

RX mi RTX mi ?hangisi daha iyi

RTX kartlar içerisinde gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi barındırır (Ray Tracing). RX kartların güçlüsü de var güçsüzü de, aynı şekilde RTX kartların güçlüsü de var güçsüzü de (diğerlerine kıyasla). Ama eğer RX'in en iyi kartıyla RTX serisinin en iyi kartını kıyaslayacak olursak; RTX 3090...
  2. asemih159

Öneri GTX 1660 SUPER'de hangi markayı seçmeliyim?

“Ben bir Nvdia’cıyım” o yüzden GTX 1660 Super tavsiye ederim. Ama kağıt üstünde RX 5600 XT daha güçlü. Marka olarak da bütçene kalmış. Tabiiki MSI Gaming X daha iyidir.
  3. asemih159

Ekran Kartı Alacağım Sorularım Var

“DUAL” Asus kartlarda bir model adı. Ben RTX 2060’ı tercih ederim. Elbette bir FPS kaybı olur. Ben olsam GTX 1660 Super alırım. Sadece GTX 1660 biraz güçsüz kalır diye düşünüyorum. SSD kronik sorunlu.
  4. asemih159

Mining yapılmış ekran kartı ne demektir?

Mining neden ekran kartıyla yapılır? Çünkü: Ekran kartlarının işlem gücü CPU’lara göre çok daha yüksektir. Yapılan işlem sayısı arttıkça elde edilen değer de o kadar artar.
  5. asemih159

Ryzen 5 3600 ile hangisi iyi gider ?

R5 3600 seçeceğiniz ekran kartları için biraz güçlü kalır. R5 3600 güçlü olduğu için ısınır. Eğer ileride ekran kartını yükseltmek gibi bir planınız yoksa R5 3600’den daha ucuz bir işlemci almanızı öneririm. Mesela R5 1600 12nm olabilir. (Yarı fiyatı)
  6. asemih159

ekran kartı fanı dönmüyor

Ekran kartına giden güç kablosunu kontrol et.
  7. asemih159

Yardım r5 2600 rtx 2060 %kullanım sorunu

Başka forumlara bakarken bir şey buldum; Nvidia ayarlarından önceden işlenen kare sayısını 1 yapıp dener misin?
  8. asemih159

Yardım r5 2600 rtx 2060 %kullanım sorunu

Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Yüksek Performans Yani bilgisayarı yüksek performans’a alın.
  9. asemih159

MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X vs MSI GEFORCE RTX 2060 SUPER VENTUS GP

Ben bir Nvidia Fan Boy’uyum.
  10. asemih159

5600 XT vs 1660 Super - Hangisini seçmeliyim?

Ben her türlü Nvidia alırdım.
  11. asemih159

Nvdia vs Amd

Çok iyi bir tespit.
  12. asemih159

Nvdia vs Amd

Ben düzgün bir cevap vereyim; Bence Nvidia daha geleceğe yönelik çalışmalar yapıyor. Örn: G-Sync, Ray Tracing. Nvidianın kartları daha büyük üreticilerde. Amd’nin işlemcilerini severim ama ekran kartları bana çok iyi gelmiyor.
  13. asemih159

VGA monitorum var kasaya bağlamak için ekstra bir alete gerek var mı?

Fotoğraftaki DVI portu, haklısınız VGA’ya çok benziyor VGA böyle bir şey: https://www.google.com.tr/search?q=vga&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari VGA TO HTMI böyle bir şey: https://www.google.com.tr/search?q=vga+to+hdmi&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari
  14. asemih159

Galax vs İnno 3D

INNO3D bana daha fazla güven veriyor.
  15. asemih159

RX 5600XT mi 1660S mi?

Kendim alsam Nvidia olanı tercih ederim o yüzden ona da şakayla karışık Nvidia tavsiye ettim. 🙃
  16. asemih159

RX 5600XT mi 1660S mi?

Performans olarak RX5600XT ama bence kullanıcı güveni olarak “Nvidia” olduğu için GTX1660s daha iyidir. 1660s önermemin sebebi “Nvidia” olması. Biraz Nvidia FanBoy’u olabilirim.
  17. asemih159

Asus Dual Evo’lar ısınıyor mu?

Bu ne kadar doğrudur? Kullanlar belirtebilir mi. Gerçekten fazla mı ısınıyor?
  18. asemih159

Inno3d Hakkında ne düşünüyorsunuz

Inno3D eskiden ülkemizde vardı, sonra bir ara verdi ve yine piyasaya çıktı. Ben ürünlerinin kalitesini beğeniyorum. Ve fiyatlarıda güzel.
  19. asemih159

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Nvidia her zaman iyidir👍🏻
  20. asemih159

Öneri 2080 ti 2 fanlı mı yoksa 2070 3 fanlı mı

İkisinin de marka modelini söyler misin?
Top Bottom