Neler Yeni

Öneri GTX 1660 SUPER'de hangi markayı seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
volkan aydın
GTX 1660 Super almayı düşünüyorum fakat marka olarak zotac ile MSI gaming x arasında gidip geliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim veyahut 1660 super yerine rx 5500 xt veya 5600 xt tercih etsem daha mı mantıklı olur

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
GTX 1660 Super almayı düşünüyorum fakat marka olarak zotac ile MSI gaming x arasında gidip geliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim veyahut 1660 super yerine rx 5500 xt veya 5600 xt tercih etsem daha mı mantıklı olur
“Ben bir Nvdia’cıyım” o yüzden GTX 1660 Super tavsiye ederim.
Ama kağıt üstünde RX 5600 XT daha güçlü.
Marka olarak da bütçene kalmış. Tabiiki MSI Gaming X daha iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
volkan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
“Ben bir Nvdia’cıyım” o yüzden GTX 1660 Super tavsiye ederim.
Ama kağıt üstünde RX 5600 XT daha güçlü.
Marka olarak da bütçene kalmış. Tabiiki MSI Gaming X daha iyidir.
peki ya 1660 super yerine 5500 xt tercih edilmesi mantıklı olur mu performans açısından
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki 5500 xt tercih edilirmi 1660 super yerine

5600xt tercih etmenizi öneririm.
peki ya 1660 super yerine 5500 xt tercih edilir mi ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
peki ya 1660 super yerine 5500 xt tercih edilmesi mantıklı olur mu performans açısından

peki 5500 xt tercih edilirmi 1660 super yerine

peki ya 1660 super yerine 5500 xt tercih edilir mi ?
1660 Super daha iyi. Ama 5600XT hepsinden daha iyi.

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
5600xt tercih etmelisin

ByKayseriLi

80+ Bronze
Marka olarak öneri istersen eğer abuk subuk markalara hiç bakma. Zotac markasının genelde sorunu sıkıntısı çok oluyor bulaşma derim. MSI markası ise bana göre tamamen şişirilmiş balon. Çok reklam yaptı her önüne gelen kendini yayıncı sanan tiplere reklam yaptırdı çekiliş ile ürün verdi bu sayede adını söz ettirdi ama malzeme kalitesi olarak çok dandikler. Özellikle Gaming serisi ekran kartları ve anakartları tamamen para tuzağı. Ekran kartı alacaksan eğer Asus ve Sapphire'den şaşmıyacaksın. Bir de XFX diye bir marka var bu da çok iyidir. Asus alacaksan sadece Rog Strix modellerine bak diğerlerinin soğutması iyi değil. Dual X gibi. Sapphire alacaksan Nitro modellerine bakacaksın. Nvidia tarafını pek bilmem ama AMD tarafından bu marka ve modeller bir numara. MSI'a bulaşma aklın varsa.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Marka olarak öneri istersen eğer abuk subuk markalara hiç bakma. Zotac markasının genelde sorunu sıkıntısı çok oluyor bulaşma derim. MSI markası ise bana göre tamamen şişirilmiş balon. Çok reklam yaptı her önüne gelen kendini yayıncı sanan tiplere reklam yaptırdı çekiliş ile ürün verdi bu sayede adını söz ettirdi ama malzeme kalitesi olarak çok dandikler. Özellikle Gaming serisi ekran kartları ve anakartları tamamen para tuzağı. Ekran kartı alacaksan eğer Asus ve Sapphire'den şaşmıyacaksın. Bir de XFX diye bir marka var bu da çok iyidir. Asus alacaksan sadece Rog Strix modellerine bak diğerlerinin soğutması iyi değil. Dual X gibi. Sapphire alacaksan Nitro modellerine bakacaksın. Nvidia tarafını pek bilmem ama AMD tarafından bu marka ve modeller bir numara. MSI'a bulaşma aklın varsa.
Yapma yav. Asus ve Sapphire dışında bişey kullanmayalım yani ha bide XFX dünya markası peki bunları dikkate alacağım.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
asus ekran kartı olarak en üst segment kartları hariç türkiyede ölü bir markadır düşük-orta seviye kartlarını alanda enayidir 5000 tl ye 2060 falan satıyorlar

ByKayseriLi

80+ Bronze
Yapma yav. Asus ve Sapphire dışında bişey kullanmayalım yani ha bide XFX dünya markası peki bunları dikkate alacağım.

Üsluba bak. Normalde cevap yazmazdım da neyse. Rog Strix serisi çok sağlamdır. Yazılım desteği de iyi. MSI gibi çöp değil. MSI'nın sadece yazılımları yetiyor sistemi kastırmaya. Gaming App denen zımbırtısı sistemi çok ağırlaştırıyor mesela. XFX markası zaten vardı TR'de HD5000 serisi kartlarından biliyorum Vatan'da sıfırları vardı. XFX markası zaten avrupa da bir numaralı marka şuan da. Yeni kartları çıkartıp tekrardan girdiler piyasaya. Şuan Sapphire, Asus ne ise XFX'de aynı. Neyse cahil ile daha fazla münakaşa edemem. Dediğin gibi olsun Asus dandik çöp. MSI'da rgb var o yeter size :)

asus ekran kartı olarak en üst segment kartları hariç türkiyede ölü bir markadır düşük-orta seviye kartlarını alanda enayidir 5000 TL ye 2060 falan satıyorlar

Asus'a ölü marka diyorsan donanım bilgin sıfır demektir senin. Ölü marka dediğin Asus yıllardır var her ürünü de satılıyor kullanılıyor. Enayilik ile alakası yok. Ben bu markanın soğutması iyi ve kaliteli olan modelini önerdim zaten bazı modelleri kaliteli değil.

Kesinlikle katılmıyorum. Tuf evo, dual evo modellerinin sogutmalari çok iyi.

TUF serisi o kadar da güzel soğutmaya sahip değil. Zaten giriş seviyesi oluyor TUF. Dual X modelini kullanmadın sanırım en berbat soğutması bu modelleri.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
TUF serisi o kadar da güzel soğutmaya sahip değil. Zaten giriş seviyesi oluyor TUF. Dual X modelini kullanmadın sanırım en berbat soğutması bu modelleri
Tuv "Evo" soğutması çok iyi.

TUF serisi o kadar da güzel soğutmaya sahip değil. Zaten giriş seviyesi oluyor TUF. Dual X modelini kullanmadın sanırım en berbat soğutması bu modelleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom