Reverse Flash
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 945
- İsim
- Enes
MSİ markasını sevmiyorum. Yazdığın markaları övüp diğer markaları kötüleyen sensin kardeşim benim üslubumda bişey yok yani.Üsluba bak. Normalde cevap yazmazdım da neyse. Rog Strix serisi çok sağlamdır. Yazılım desteği de iyi. MSI gibi çöp değil. MSI'nın sadece yazılımları yetiyor sistemi kastırmaya. Gaming App denen zımbırtısı sistemi çok ağırlaştırıyor mesela. XFX markası zaten vardı TR'de HD5000 serisi kartlarından biliyorum Vatan'da sıfırları vardı. XFX markası zaten avrupa da bir numaralı marka şuan da. Yeni kartları çıkartıp tekrardan girdiler piyasaya. Şuan Sapphire, Asus ne ise XFX'de aynı. Neyse cahil ile daha fazla münakaşa edemem. Dediğin gibi olsun Asus dandik çöp. MSI'da RGB var o yeter size
Asus'a ölü marka diyorsan donanım bilgin sıfır demektir senin. Ölü marka dediğin Asus yıllardır var her ürünü de satılıyor kullanılıyor. Enayilik ile alakası yok. Ben bu markanın soğutması iyi ve kaliteli olan modelini önerdim zaten bazı modelleri kaliteli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TUF serisi o kadar da güzel soğutmaya sahip değil. Zaten giriş seviyesi oluyor TUF. Dual X modelini kullanmadın sanırım en berbat soğutması bu modelleri.