Yani?Porshe mi yoksa bellona mı gibi olmuş
Biri ekran kartı diğeri işlemciArkadaslar hangi marka daha ileriye donuk?
Ryzen işlemci serisi , NVİDİA ekran kartı. Nasıl soru bu ? Hadi bunu geçtim , hangisi ileriye dönük nedir ? Baştan hatalısın.Arkadaslar hangi marka daha ileriye donuk?
Dur aga dur siusished hango kafayla ryzen yazdim benRyzen işlemci serisi , NVİDİA ekran kartı. Nasıl soru bu ? Hadi bunu geçtim , hangisi ileriye dönük nedir ? Baştan hatalısın.
amd socket am4 ölü.Şu anda amd işlemcide önde gibi fiyat ve performans olarak ve soket tipi olarak
Ekran kartında ise paran varsa nvidia gibi
Ben düzgün bir cevap vereyim;Arkadaslar hangi marka daha ileriye donuk?
Aynen ben pc yi toplarken ilgilenen abide aynisjni dedi islemcileri cok guzel ama ekran kartina gelince nvdia daha iyi. Iphone gibi degeri dusmuyor, amd ekrankarti 2 3 sene sonra degismen lazm ama nvdia alirsan 5 6 sene kullanir satarsjn yenisini alirsin dedi.Ben düzgün bir cevap vereyim;
Bence Nvidia daha geleceğe yönelik çalışmalar yapıyor. Örn: G-Sync, Ray Tracing.
Nvidianın kartları daha büyük üreticilerde.
Amd’nin işlemcilerini severim ama ekran kartları bana çok iyi gelmiyor.
Doğru demiş bakınız 1080 lere aynı paraya satıyorlar araba gibi mübarek zamanında 2k ya alınan kartı şimdide 2 k ya satıyorlarAynen ben PC yi toplarken ilgilenen abide aynisjni dedi islemcileri cok guzel ama ekran kartina gelince nvdia daha iyi. Iphone gibi degeri dusmuyor, amd ekrankarti 2 3 sene sonra degismen lazm ama nvdia alirsan 5 6 sene kullanir satarsjn yenisini alirsin dedi.