Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Mining yapilmiş RX 6900XT alınır mı?

12 bine palit Rtx 3080 gaming pro oc aldım bende mining çıkması. Bakımı yapılmamıştı 2bin tl masraf çıkardı diyebilirim. Ha performans konusunda sorunu yok şuan. Padları macunu fanı bile değiştim fabrika çıkış ayarında şuan.
  2. sezer3636

12 k bütçe ile ekran kartı önerisi

güzel az kullanılmış açılmamış sıcaklıkları iyi bir rtx 3080 i al gerisini düşünme 12k ya rahat bulunur.
  3. sezer3636

Ekran kartı için Bu termal Pad nasıldır ?

bu markanın 0.75mm 17vmk olanını aldım açıkçası beni pek tatmin etmedi. kurumuş pad 100 derecede idi uyguladığım pad ise 96 derecede tutunuyor. aldığım dragondu ultrayı denemedim. satın alırsanız tecrübenizi paylaşır mısınız? olmadı bende ultra yazan modelini deneyeceğim.
  4. sezer3636

8 K'ya RTX 3060 Tİ Nasıldır ? (ASUS DUAL)

85 derece alınmaz iyi yapmışsın. bendeki mining çıkması 3080 bile 80 derecede takılıyor tam performansta.
  5. sezer3636

2. el ekran kartı almak ne kadar mantıklı?

mining çıkmasıdır yüksek ihtimal. siz işlem görmüşmü sıcaklığı verimi iyi mi? temiz kullanılmışmı yağ felan akıtmış mı(termal padlar yüksek sıcaklıkta yağlanma yapıyor gözle görülür şekilde oluyor) onlara dikkat ettiğiniz sürece sorun yaşamazsınız inşallah. bir de tavsiyem sakın ama sakın parayı...
  6. sezer3636

RTX 4060 vs RX 7600 8 GB

rx580 di ilk kartım 6600xt ve 6800 kullandım. malesef oynadığım oyun amd ekran kartını sevmiyordu. pubg. sürekli takılmalar ani düşüşler falan perişan etti şuan 0 sıkıntı.
  7. sezer3636

RTX 4060 vs RX 7600 8 GB

yıllarca amd kullandım. şuan rtx 3080 le diyorum ki amd pişmanlıktır :D
  8. sezer3636

4070 Gigabyte mı Msı mı

msi dan nefret ediyorum nedense :D anakartta monitorde sorun yaşadım istemsizce fobim oluştu :) ve garanti süreçleri berbat ötesi hep müşteri haksız
  9. sezer3636

miningde kulanıldığını düşündüğüm 3070 i almalımıyım

alacaksan kart açılmış mı? tamir görmüş mü? en önemlisi sıcaklık durumu nedir? bunları kontrol et. önce bir deneme süresi iste. çünkü 80 yukarısı sıcaklık görürsen o karttan hayır gelmez. vram ve gpu sıcaklıkları iyi oyun performansı iyi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. bir çok kez mining...
  10. sezer3636

Çözüldü✓ Sıfır 4060 mı yoksa ikinci el 2080ti mı?

dolap üzerinden rtx 3080 i 12k ya aldım ben açılmamış garantisi yeni bitmiş bir kart. canavar gibi bir performansı var. 3080 baksan daha iyi değilmi?
  11. sezer3636

Sırf marka için RTX'den GTX' düşülür mü?

çözümü söylüyorum. fanları tek tek parmağınla orta yuvarlaktan baskı uygulayıp durduracaksın ses hangisinden ya da hangilerinden geliyorsa fan değişimi tamirden anlıyorsanda gres yağıyla yağlayacaksın.
  12. sezer3636

Yardım Thermal pad değişimi ayarı tutturamıyorum.

valla voltajı 0.9 yaptım fps sınınırınıda 165 yaptım. 65 derece gpu 94 derece vram ile oyun oynuyorum.
  13. sezer3636

Yardım Thermal pad değişimi ayarı tutturamıyorum.

Palit rtx 3080 termal pad değişimi yaptım fakat ayarları tutturamıyorum. Ekran kartı pad listesine göre yaptım ayarı ama arka vram soğutmasının pad kalınlığı yazılmamış. 1mm pad kullanınca gpu sıcaklık 87 derece vram 80 0.75 mm pad kullanınca gpu 75 vram 105 Nasıl bir yol izlemeliyim? Artic mc4...
  14. sezer3636

Çözüldü✓ 10K Bütçe İle Hangi Ekran Kartı Mantıklı

Yıllardır amd kullanıcısı olarak söylüyorum ki bi daha amd almam 😂😂😂 şaka maka dolaptan rtx 3080 aldım 12 k ya aldığım kartın mining falan görmediğini iddia etsede denediğimde 83 dereceyi görüyordu pubgde eminim kart çiftlikten çıkma. Tertemiz olmasını geçtim çizik yok görüntü çıkışları bile...
  15. sezer3636

Ekran kartı tutucu önemlimi?

sarkma olayını bahsediyim rx 580 dualim vardı 2 fanlı gözle görülür şekilde sıcaklıktan yamulmuştu. yeni aldığım her kartta ekran kartını destekledim. başına gelecek demiyorum önlem iyidir. görselliğe önem vermiyorsan gpu tutucu almak zorunda değilsin ahşap parçası bile iş görür.
  16. sezer3636

RX 6600 İle Sorun Yaşamayan Var Mı?

6600xt var anlık dropları fps yi ekran yenileme hızının 1 fps aşağısına sabitleyerek çözdüm. kesinlikle saf güç olarak fiyat bandında nvidiadan iyi fakat stabilite nvidia rakibinin yarısı etmez.
  17. sezer3636

amd ekran kartında dlss 3.0 Frame Generation nasıl açılır

rx 6000 serisi yararlanabiliyor mu hocam?
  18. sezer3636

Yardım Rx 480 kod 43 hatası ve ekrana görüntü gelmiyor

ihtimali yüksek. büyük ihtimalle mining çıkması bir kart bios driver uyumsuzluğu falan olmuştur. orjinal biosu dene derim.
  19. sezer3636

ekran kartımda eğim varmı?

dürüstlük her zaman kazandırır. (y) önlem alarak satın ama yamuldu sen düzelt olmasın. 1707257488 ve dediğim gibi gayet normal bir durum çoğu insan fark etmiyor bile kartının yamulduğunu.
Top Bottom