RTX 4060 vs RX 7600 8 GB

yıllarca amd kullandım. şuan rtx 3080 le diyorum ki amd pişmanlıktır :D

Tabii ki 4060.

Anlamıyorum yanş anlayamıyorum kimse 4060 önermiyor 6700 xtye döneyim diyorum teknolojisi kötü diyolsr paramla yoksulluk çekiyorum anlamıyorum

yıllarca amd kullandım. şuan rtx 3080 le diyorum ki amd pişmanlıktır :D
Sağlam bir kart kullansaydınız hocam. Ben 7900GRE kullanıyorum yağ gibi akıyor kart acikcası bir sorun yok. Sıcaklık olarakta 60 dereceyi geçmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamıyorum yanş anlayamıyorum kimse 4060 önermiyor 6700 xtye döneyim diyorum teknolojisi kötü diyolsr paramla yoksulluk çekiyorum anlamıyorum
Malum sitede 6750xt var 12.700 lira seviylerinde hocam.

Parana göre ve istediğine göre değişir. Yakın performansta oldukları için hangisini istiyorsan yazdıklarım kriterlere göre seçebilirsin.

Amd tarafında hangi kartları kullanmıştınız hocam?
rx580 di ilk kartım 6600xt ve 6800 kullandım. malesef oynadığım oyun amd ekran kartını sevmiyordu. pubg. sürekli takılmalar ani düşüşler falan perişan etti şuan 0 sıkıntı.

Sağlam bir kart kullansaydınız hocam. Ben 7900GRE kullanıyorum yağ gibi akıyor kart acikcası bir sorun yok. Sıcaklık olarakta 60 dereceyi geçmiyor.

1440p de akar gidersiniz

eski kaldı diyolar forumlarda

Parana göre ve istediğine göre değişir. Yakın performansta oldukları için hangisini istiyorsan yazdıklarım kriterlere göre seçebilirsin.
Yazarmısım reis kriterleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,180
Üyeler
187,291
Son üye
metalic
Geri