aynı fiyatlara temiz rx 6700xt bulunur 2.el ve mininli kart alınır ama temiz sağlıklı kulanılmış faturası duruyor testlerde iyi sonuçlar veriyor içi açılmamış ise yoksa almayınşehrimde satan biri var gigabayte 3070 7850 ye satıyor 7-7.5 seviyelerine indirmeye çalışacağım sizce alınır mı?.(sistemin msi a520-5 5600-xfx rx 6600)
3060 ti ekran kartımı tam 2 sene kesintisiz undervoltage ile memory 70 derece gpu 45 derecede kullanarak bilgisayar taksitimi ödedim. 2 senedir de oyun amaçlı kullanıyorum. Ne performansından kayıp var ne sıcaklığında ne kondisyonunda. Mühim olan kartın undervolt edilerek mining yapılması ve termal macun temizlik gibi bakımlarının kısa periyotlarda yapılması. Ben kartıma iyi baktım o benim bilgisayarımın taksitini ödedi. Şimdi beraber sürekli oyun oynuyoruz.şehrimde satan biri var gigabayte 3070 7850 ye satıyor 7-7.5 seviyelerine indirmeye çalışacağım sizce alınır mı?.(sistemin msi a520-5 5600-xfx rx 6600)
mersindeyim bu fiyatlara yok ya rx 580 bile 3k burdaaynı fiyatlara temiz rx 6700xt bulunur 2.el ve mininli kart alınır ama temiz sağlıklı kulanılmış faturası duruyor testlerde iyi sonuçlar veriyor içi açılmamış ise yoksa almayın