Arama sonuçları: *

1. simo0275

ekran kartı kendi kendini devre dışı bırakması

konuyu hortlatacam ama bendede var aynı sorun nasıl çözerz
  2. simo0275

Apu sisteme ekran kartı aldım görüntü gelmiyor

sdkljalskdj çözüme ulaştıysan ne güzel senin için tecrübe olmuş
  3. simo0275

Apu sisteme ekran kartı aldım görüntü gelmiyor

yanlış anlama kontrol amaçlı soruyroum görüntü çıkışını ekran akrtıan takıyorsun demi 1673526553 bios ayarlarını kontrol etmen gerekebilir
  4. simo0275

Otamatik onarıma hazırlanıyor hatası ekran kartı kaynaklı olabilir mi?

sistemin hataya düşmesini bir çok sebebi olabilir tai bunlardan biride donanımsal olarak ekran kartı olma ihtimali var diğer ihtiamller yanlış driver bozuk gğncelleme ve diğr parçaların sıkıntılı çalışması olabilir bunu deneme yanılma yöntemiyle bulman gerekrcekti
  5. simo0275

AMD radeon R5 M330 İLE EKRAN KAYDI ALINIR MI

amd nin aplikasyonalrında ekran kaydı alma varmı onu bilmiyorumda obs stüdio falanda kullanabilirsin
  6. simo0275

AMD radeon R5 M330 İLE EKRAN KAYDI ALINIR MI

Ekran kaydindan kastın nedir dostum tam olarak ne yapmak istiyorsun
  7. simo0275

3500tl bandında ekran kartı

Rx6500xt mantıklı bir karar olur knki
  8. simo0275

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor RTX3070

kasayı komple kapatıp prizden çıakr spnra 3 4 kere power tuşuna bas içindeki elektik boşalsın dene olmassa ramleri sök tak yap monitörünü kontrol et
  9. simo0275

Hangi ekran kartı daha iyi ?

1050ti
  10. simo0275

Rezalet ötesi bir olay

çok doğru bir testpit +1
  11. simo0275

ekran kartı eski driverlarına nasıl bulaşabilirim

nvdıadan ulaşabileceğiniz en eski drıvarlar bunlar başka sitelerden daha eskilerini bulursanız bilemem
  12. simo0275

ekran kartı eski driverlarına nasıl bulaşabilirim

https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/ 1621621859 burdan eski drıvalrara ulaşabilirsin
  13. simo0275

bu tür insanlar yüzünden piyasa bu halde

gıcık oluyorum şöyle şeylere kızıyomusun alma kardeşim alma daha fazlası seni ilgilendirmez adam letgoya aymış işine geliosa al gelmiyosa .... milletin işine karışıp durmayın bi doğrumu bu davranış değil ama kimsede kimsenin sattığı mazlemeye karışamaz.
  14. simo0275

2.monitörüme ilgili yaşadığım sorun. ( Yardım )

bende de biri hdmı biri dp ama dp li olan 144 hz olduğu için onu ana ekran yaptım bütün oyunlar orda açılıyor 1611686729 dp daha çok hz verdiği için oto onu seçmiştir
  15. simo0275

sen hdmı lı oanı ana monitör yaptın display portdamı oyun açılıyo 1611686585 oyunlar programlar ana ekranında açılır normalde
  16. simo0275

masaüstüne sağ tık yap görünütü ayarlarından hangisinde oyun açılmasını istiyosa ona bas biraz aşşağıya in bu ekranı ana ekranım yap diye seçenek var işaretle olur
  17. simo0275

2. öonitörün ana monitör olarak gönüyodur kasa demi
  18. simo0275

EKRAN KARTI GÖRMEME VE AYGIT YÖNETİCİSİ SORUNU

kim diyor 1609961763 amd ols ekran kartın anlarım nvdıa driver konusunda çok konforlo bende bilgisayarcıda açlışıyorum amd lere uğraşırken nvdaıa tak diye kuruluy eğer nvdıa uğraştırıyorsa arızalıdır
  19. simo0275

EKRAN KARTI GÖRMEME VE AYGIT YÖNETİCİSİ SORUNU

knk o zaman arızalı ekran kartın amkd driver seçer ama nvdıa da kendi sitesinde kurdunda kurulmadıysa sıkıntı bilgisayarcıya götür istersen
  20. simo0275

Nvida Denetim Masası

unlostun videosunda var knk ordan detaylı bakabilirsin
Top Bottom