teşekkürler hocam fakat burada da en eski 2020 aralık ayına kadar var projeksyon cihazım var güncel driver ile görüntü vermiyor pc den ancak eski driverlar ile görüntü alabiliyorumEn Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.comMesaj otomatik birleştirildi:
burdan eski drıvalrara ulaşabilirsin
nvdıadan ulaşabileceğiniz en eski drıvarlar bunlar başka sitelerden daha eskilerini bulursanız bilememteşekkürler hocam fakat burada da en eski 2020 aralık ayına kadar var projeksyon cihazım var güncel driver ile görüntü vermiyor pc den ancak eski driverlar ile görüntü alabiliyorum
yok hocam bulamadım maalesef keşke eski driver arşivleri olsa ve sürekli tarihlerini yenilemeseler yeni drvirler çıktıça eski driverları da yenileniyorlar bir kaç ay sonra aralık 2020 drvirlerı da kalkacaknvdıadan ulaşabileceğiniz en eski drıvarlar bunlar başka sitelerden daha eskilerini bulursanız bilemem
Hangi seneden driver lazımyok hocam bulamadım maalesef keşke eski driver arşivleri olsa ve sürekli tarihlerini yenilemeseler yeni drvirler çıktıça eski driverları da yenileniyorlar bir kaç ay sonra aralık 2020 drvirlerı da kalkacak