MR. Salieri
80+ Bronze
Serbest piyasa değil karaborsa oluyor yalnız bu .
Anlatamazsın böylelerine. Her şeye kılıf uydurmayı severler.Serbest piyasa değil karaborsa oluyor yalnız bu .
4-5k ya mı satsın ? O fiyata alıcısı varsa neden daha düşüğe satsınki boş konu açıyor.Sanane serbest eleştiri isterse küfür eder.
Stok ve indirim bekleyen birisi olarak nasıl böyle yorumlar yapabiliyosun acaba? Tebrik ediyorum4-5k ya mı satsın ? O fiyata alıcısı varsa neden daha düşüğe satsınki boş konu açıyor.
arkadaşım 100 lira fazla olsa bile mahkemilik olan lan var haberin olsun4-5k ya mı satsın ? O fiyata alıcısı varsa neden daha düşüğe satsınki boş konu açıyor.
Evet bekliyorum fakat kriz bitince zaten bir şey yapamaycaklar.Stok ve indirim bekleyen birisi olarak nasıl böyle yorumlar yapabiliyosun acaba? Tebrik ediyorum
tamda anlatmak istediğimMesele serbest piyasa veyahut parasını verip alma muhabbeti değil ki. Zor zamanda insanların ihtiyaçlarından yararlanılıp ona göre kâr oranını arttırmayı etik ahlak olarak eleştiriyor arkadaş ki bence hoş bir şey değil bu zira gaming kasa adı altında gt 730lu sistemlere 4K fiyat biçenlerle aynı kafada insanlar bunlar. Hoş değil, eleştirimde yaparım istediği kadar serbest piyasa olsun kan emicilikten farkı yok bunun.
krizin bitmesi için böyle ilanların kalkması lazım stokçuların bitmesi lazımEvet bekliyorum fakat kriz bitince zaten bir şey yapamaycaklar.
Allah sabır versin o zaman size.madem o istediği fiyat yazıyor bende yorum yapabilirim serbets piyasa serbest yorum
İyi o zaman lağım suyunuda lağımdan aldık diye 500dolara satalım nede olsa serberst piyasa (!)Size ne serbest piyasa isterse 20k ya satar.
Gerçekten komiksiniz senin elinde 10k ya gidecek olan kart olsa tutup 7-5k ya mı satıcaksın ?İyi o zaman lağım suyunuda lağımdan aldık diye 500dolara satalım nede olsa serberst piyasa (!)
20K ya satmasıda serbest piyasayı aşar dolandırıcılığa gider.Gerçekten komiksiniz senin elinde 10k ya gidecek olan kart olsa tutup 7-5k ya mı satıcaksın ?