Herkese iyi günler TechPowerUp'dan baktığım zaman BIOS sürümüne arada fark olduğunu gördüm. Kendi BIOS'umu aratınca Palit markasının BIOS'u çıkıyor bunun BIOS'umu değişmiş midir?
İyi günler herkese elimde ASUS Dual RX6600 modeli var yükseltmek için PowerColor RX 6700 XT modelini alacağım 2.el olarak benim ürünümü satınca alacağım kartın boyutu beni korkuttu. Kasam Gametech Galaxy mesh kasa internette baktığımda 34 cm e kadar desteklediği yazıyor kartta 32 cm olarak...
Bende öyle düşündüğüm için erkenden aldım kartı çok fazla darboğaz olursa ilerleyen günlerde işlemciyi değiştirim artık
1644273710
Anladım son çare güncelleriz artık
şuana kadar gözlemleriniz nelerdir ekran kartını çarşamba günü veriyorum çarşamba günü 2 karttan birini sipariş geçmem lazım ekran kartsız kalmak istemiyorum rx6600 saf güçte her türlü yeniyor ama nvidia tarafında rtx özelliği var
iyi günler 2 ekran kartı arasında kaldım gtx 1660 super i sattım 2 karttan hangisi seçmeliyim işlemcim r5 3600 gigabyte b450m s2h anakartım pci 4.0 ile 3.0 arasında çok fark olurmu