Çok doğru bir yorum. Oynadığınız oyunlar öncelikli genel avg fps değeri alınmalı. Alınan fps fiyat ile karşılaştırılmalı.Forza horizon 5 ve valhalla atıyorum arada. Rx6600 fps olarak 3050 yi boşver 3060 a bile fark atıyor. tabii ki sen başka oyunlar oynuyorsan oyundan oyuna kartların performansı değişiyor. Başka X bir oyundada 3050 performans olarak 6600 ü yakalıyor olabilir onu bilemem. Hangi oyunları oynuyorsan ona göre tercihini yapmalısın.
İşlemciyi oc ile çözerim diye düşünüyorumRX 6600'e geçersen işlemcin tam olarak yetmeyeceği için tam performansı alamazsın, ama arada yine ciddi bir performans farkı olur yani.
Aldık artık geri iptal edecem şimdiÇok doğru bir yorum. Oynadığınız oyunlar öncelikli genel avg fps değeri alınmalı. Alınan fps fiyat ile karşılaştırılmalı.
Yok, öyle OC ile kapatılmaz maalesef. Zaten Ryzen 3600'e öyle yüksek bir OC yapamazsınız.İşlemciyi oc ile çözerim diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldık artık geri iptal edecem şimdi![]()
Yok kötü bir yorum yapmadım dlss dışında 3050 nin bana göre artısı yok. 6600 çok daha güzel bri ürün. Ayrıca tr de fiyatlar her an patlayabilir gibi.İşlemciyi oc ile çözerim diye düşünüyorum
Aldık artık geri iptal edecem şimdi![]()
Bende öyle düşündüğüm için erkenden aldım kartı çok fazla darboğaz olursa ilerleyen günlerde işlemciyi değiştirim artıkİşlemci bence problem olmaz. O işlemci ile 5600xt 5700 kullananlar oldu 6600 için problem olmaz.
Yok kötü bir yorum yapmadım dlss dışında 3050 nin bana göre artısı yok. 6600 çok daha güzel bri ürün. Ayrıca tr de fiyatlar her an patlayabilir gibi.
Anladım son çare güncelleriz artıkYok, öyle OC ile kapatılmaz maalesef. Zaten Ryzen 3600'e öyle yüksek bir OC yapamazsınız.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bende öyle düşündüğüm için erkenden aldım kartı çok fazla darboğaz olursa ilerleyen günlerde işlemciyi değiştirim artık
Anladım son çare güncelleriz artık
Maalesef çıkamıyorum psu ya ayıracam biraz sharkoon 650 v2 var değiştirmem gerekiyorRx 6600 Al Ama Benim Tavsiyem Bir Şekilde 1000TL Bul Ve Rx 6600XT Al Verdiğin Fiyata Değer.
Teşekkür ederimHayırlı olsun iyi günlerde kullanın.