şuana kadar gözlemleriniz nelerdir ekran kartını çarşamba günü veriyorum çarşamba günü 2 karttan birini sipariş geçmem lazım ekran kartsız kalmak istemiyorum rx6600 saf güçte her türlü yeniyor ama nvidia tarafında rtx özelliği varİki karttada pci 4.0 farkı önemsiz derecede. İkiside var bende. Bakalım 1-2 gün sonra 1 tanesini yolcu edicem.
işte o 1000 tl yi çıkamıyorum çıksam bile işlemcinin darboğazından korkuyorum1000 TL koyabilirsen 6600XT al. ikisi arasından 6600. 1660sden 3050'e gecmek değmez zaten.
Forza horizon 5 ve valhalla atıyorum arada. Rx6600 fps olarak 3050 yi boşver 3060 a bile fark atıyor. tabii ki sen başka oyunlar oynuyorsan oyundan oyuna kartların performansı değişiyor. Başka X bir oyundada 3050 performans olarak 6600 ü yakalıyor olabilir onu bilemem. Hangi oyunları oynuyorsan ona göre tercihini yapmalısın.şuana kadar gözlemleriniz nelerdir ekran kartını çarşamba günü veriyorum çarşamba günü 2 karttan birini sipariş geçmem lazım ekran kartsız kalmak istemiyorum rx6600 saf güçte her türlü yeniyor ama nvidia tarafında rtx özelliği var
hikayeli oyunları oynuyorum ama genellikle valorant ets 2 pes super people oynuyorumForza horizon 5 ve valhalla atıyorum arada. Rx6600 fps olarak 3050 yi boşver 3060 a bile fark atıyor. tabii ki sen başka oyunlar oynuyorsan oyundan oyuna kartların performansı değişiyor. Başka X bir oyundada 3050 performans olarak 6600 ü yakalıyor olabilir onu bilemem. Hangi oyunları oynuyorsan ona göre tercihini yapmalısın.
siz hangisini önerirsinizForza horizon 5 ve valhalla atıyorum arada. Rx6600 fps olarak 3050 yi boşver 3060 a bile fark atıyor. tabii ki sen başka oyunlar oynuyorsan oyundan oyuna kartların performansı değişiyor. Başka X bir oyundada 3050 performans olarak 6600 ü yakalıyor olabilir onu bilemem. Hangi oyunları oynuyorsan ona göre tercihini yapmalısın.
hangi modelini alayım asus mu sapphire mi6600 al
asus dual 6600 gayet iyi. Tüketimi az, ısınmıyor, stabil çalışıyor. ama dediğin oyunlarda ne performans verir bilmiyorum.hangi modelini alayım asus mu sapphire mi
anladım teşekkür ederim asus modelini alacağım 2 gün sonraasus dual 6600 gayet iyi. Tüketimi az, ısınmıyor, stabil çalışıyor. ama dediğin oyunlarda ne performans verir bilmiyorum.
rx 6600 iyidir ya pişman olmazsınanladım teşekkür ederim asus modelini alacağım 2 gün sonra