Arama sonuçları: *

1. RTX3070

4K 30-32 inc monitor önerisi

Ultrager alınabilir. Aslında mini LED modellere baktım az önce ama bu bütçede onlardan kısıtlı ve modeller nasıldır hiçbir fikrim yok biraz araştırılıp onlar da alınabilir. Mesela Lenovo Legion Y34wz-30
  2. RTX3070

OLED veya IPS Monitör Önerisi

ProArt'ı alın. Fabrika çıkışı renk kalibrasyonlu geliyor.
  3. RTX3070

Monitör ayarlarını tn panel yapma

TN panelin renk olayı daha çok üretimiyle alakalı bir durum o yüzden ayarla yapılır mı emin değilim. Renk ayarı monitörlerde pek olmuyor, olsa da doygunluk olur. Monitörü ne zaman aldınız yeni ise birkaç güne gözleriniz alışır zaten.
  4. RTX3070

Monitör ayarlarını tn panel yapma

TN panel gibi demek tam olarak nasıl bilmiyorum ama genelde göz yorgunluğuna sebep olan durum ekranın parlaklık ve kontrastının çevreden çok farklı olması durumu olur.
  5. RTX3070

27 inch vs 24 inch Samsung Odyssey g3 ?

Bir arkadaşım G5 aldı ciddi ghosting sorunu var o modellerde. Buradaki gibiyse G3'te de oluyor. Yine de alabilirsin de bilmiyorsan diye söyledim. Soruya gelirsek de monitöre uzak oturmayacaksan 24.
  6. RTX3070

Türkiye'deki gereksiz VA panel aşağılaması

G3, G5, G7, hatta direkt Samsung panellerde bu sorunun çok olduğunu duyuyorum ben de. Ben MAG272CQR kullanıyorum, siyahlar çok iyi, renklerini de çok sevdim tabii ki IPS olsa biraz daha canlı olabilirdi. Yakın zamanda laptop alacağım, laptop IPS panel olacak mesela. Kısaca bunun fanboyluğu...
  7. RTX3070

144hz laptop a 60hz monitör bağlamak

Sıkıntı olmaz.
  8. RTX3070

Yardım Kafayı yemek üzereyim

Evde başka bir priz kullanman lazım olabilir.
  9. RTX3070

Yardım Kafayı yemek üzereyim

Fanlar vs dönüyorsa bilgisayarcıda açın ve bilgisayarcıda ekran kartı sürücüleri yüklü değilse yükleyin. Evinizdeki monitör neyse çözünürlüğü onun çözünürlüğüne ve ayrıca yenileme hızını da evdeki monitöre göre ayarlayın.
  10. RTX3070

HDR açınca görüntü bozuluyor YARDIM LAZIM

DP versiyonu aslında 1.4 olarak gözüküyor bu sorun yapmamalı ancak tahminim HDR'ı açınca bant genişliği yetmiyor. Kablolar vs düz ve kırıksız mı?
  11. RTX3070

HDR açınca görüntü bozuluyor YARDIM LAZIM

Renk modunu YCbCr yapınca düzeliyor mu?
  12. RTX3070

4k için kaç inç monitör tercih edilmeli?

80 cm baya fazla zaten bence kolay alışılır.
  13. RTX3070

27-28 pek farklı değil. 32 en uygunu. Buradaki sıkıntı zaten ekranın fiziksel boyutu ve piksel sayısıyla alakalı. Fiziksel boyut piksel sayısına göre küçük olunca örnek vereyim 30 piksellik metin 20 piksellik fiziksel alana sığıyor, PPI artsa da daha küçük gözüküyor.
  14. RTX3070

27 inç ve 4K yazıların küçük olması dışında sorun yapmaz.
  15. RTX3070

Oled mi mini led mi?

Mini LED daha parlak ve ekran yanması derdi neredeyse yok, OLED'de ise tepki süresi çok az ve daha derin siyahlar var.
  16. RTX3070

Laptopa monitör takınca kasma sorunu yardım

Videosu var mı?
  17. RTX3070

V-sync Nvidia denetim masasında da oyun içi ayarlarda da olur. Yüksek ihtimal oyun içinde açık.
  18. RTX3070

O 75 hz ile 144 hz farkı olabilir.
  19. RTX3070

75 üstüne çıkmıyorsa GPU kullanımı tabii ki az gözükür. PC'de bir yerlerde v-sync açık.
  20. RTX3070

Gelmiyor çünkü çok mantıksız olay hatta direkt ekran kartından çalıştığı için daha fazla FPS vermeli. 1675612518 Bir dakika ama. 1675612547 FPS 75 dediniz monitör 75 Hz dediniz v-sync açık :D
Top Bottom