Bence 32" daha uygun olurAklımda ki 27 inçti ama 4k için uygun olmayacağını söylediler.
Sizce 4k için en az kaç inç monitör tercih edilmeli?
Sadece oyun için almak istiyorum kartım 4090 olacak bütçe sorunum yokDaha çok ne yaptığınla bağlantılı bu sorunun cevabı. Ne amaçla kullanıyorsun pc'yi. Sadece oyunsa hangi tarz daha çok ?
Belki de bütçene göre 4k almak bile mantıklı olmayacak.
Hocam sadece oyun oynanxaksa 4080 daha uygun olur bence, 4090 biraz daha is icin sanirimSadece oyun için almak istiyorum kartım 4090 olacak bütçe sorunum yok
Daha çok fps sevsem de her tarzdan oyunu oynuyorum
Hocam valorant gibi fps oyunlar oynicaksaniz 32 icn tavsiye etmek 27 inc 4 k daha uygun olurSadece oyun için almak istiyorum kartım 4090 olacak bütçe sorunum yok
fps için ise 27 bence ama film dizi de izlicem diyorsan 32Sadece oyun için almak istiyorum kartım 4090 olacak bütçe sorunum yok
bütçe sıkıntısı yoksa 4090 alması daha iyi 4k da 100 fps üzeriHocam sadece oyun oynanxaksa 4080 daha uygun olur bence, 4090 biraz daha is icin sanirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valorant gibi fps oyunlar oynicaksaniz 32 icn tavsiye etmek 27 inc 4 k daha uygun olur
yani orası öyle, hem daha uzun ömürlü olurbütçe sıkıntısı yoksa 4090 alması daha iyi 4k da 100 fps üzeri
Filmleri televiyondan izlemeyi seviyorum o yüzden sasece oyun amaçlı satın alacağımfps için ise 27 bence ama film dizi de izlicem diyorsan 32
Şöyle ki hem arkadaşlarım hem yabancı forumlar 27 inç için 4k tercih edilmez en az 32 tercih edin demiş sorun oluyormuşHocam sadece oyun oynanxaksa 4080 daha uygun olur bence, 4090 biraz daha is icin sanirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valorant gibi fps oyunlar oynicaksaniz 32 icn tavsiye etmek 27 inc 4 k daha uygun olur
nasıl bi sorun olabilir ki hocam tasarımcı monitörleri var birsürü 4k 27 inçFilmleri televiyondan izlemeyi seviyorum o yüzden sasece oyun amaçlı satın alacağım
Şöyle ki hem arkadaşlarım hem yabancı forumlar 27 inç için 4k tercih edilmez en az 32 tercih edin demiş sorun oluyormuş
Piksel olayından dolayıymış biraz bakarsanız görürüsünüz çünkü bende bu konularda pek bir şey bilmiyorum yazılar felan da küçük oluyormuşnasıl bi sorun olabilir ki hocam tasarımcı monitörleri var birsürü 4k 27 inç