🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
28 ve üzeri tavsiye ediyorlar
Bu da benim için bir sorun peki 28 inçte sorun oluyor mu?27 inç ve 4K yazıların küçük olması dışında sorun yapmaz.
27-28 pek farklı değil. 32 en uygunu. Buradaki sıkıntı zaten ekranın fiziksel boyutu ve piksel sayısıyla alakalı. Fiziksel boyut piksel sayısına göre küçük olunca örnek vereyim 30 piksellik metin 20 piksellik fiziksel alana sığıyor, PPI artsa da daha küçük gözüküyor.Bu da benim için bir sorun peki 28 inçte sorun oluyor mu?
1080p 24.5inç ve altı
1440p 27 inç ve altı
2160p 32 inç ve altı
Benim önerilerim.
32 inç te fps oynamaya alışabilir miyim monitör ile aramda 80 cm civarı mesafe olacak27-28 pek farklı değil. 32 en uygunu. Buradaki sıkıntı zaten ekranın fiziksel boyutu ve piksel sayısıyla alakalı. Fiziksel boyut piksel sayısına göre küçük olunca örnek vereyim 30 piksellik metin 20 piksellik fiziksel alana sığıyor, PPI artsa da daha küçük gözüküyor.
ha evet o olay varda upscale arttırırsanız bi sorun olmaz şahsenPiksel olayından dolayıymış biraz bakarsanız görürüsünüz çünkü bende bu konularda pek bir şey bilmiyorum yazılar felan da küçük oluyormuş
hocam çok ya32 inç te fps oynamaya alışabilir miyim monitör ile aramda 80 cm civarı mesafe olacak
FPS oyunlarında 24.5 üstünü önermiyorum. Çünkü hakim olamıyorsun etrafına.32 inç te fps oynamaya alışabilir miyim monitör ile aramda 80 cm civarı mesafe olacak
80 cm baya fazla zaten bence kolay alışılır.32 inç te fps oynamaya alışabilir miyim monitör ile aramda 80 cm civarı mesafe olacak
Tek bir monitör almak istiyorum 2 veya 3 lü monitör setuplarını sevmiyorum sadece yayıncılar için mantıklı geliyor32 al fps icinde 360 hz ayrı monitor alirsin butce sorunsuz yazmissin ben olsam oyle yapardim