Servet ünal
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 214
- İsim
- Servet
- Servet._.unal
- Steam
- 1524131080
- Discord
- servetunal
Arkadaşlar ben bilgisayar almak için 1 yıldır para biriktiriyorum son 3 aydır falan okulda yemek dahi yemedim aldığım paranın hepsini biriktirdim ve PC aldım sonra ikinci el monitör aldım kalvye mouse falan derken PC yi alalı 1 ayı geçti ve şimdide kriter dışı sorunu var hiçbir şekilde geçmiyor kafayı yemek üzereyim rüyamda bile onu görüyorum tüm yolları denedim kabloyuda değiştirdim bilgisayarcıda açılıyor hiçbir sorun çıkmıyor eve gelince krtider dışı diyor ve bios ta kalıyor daha ileriye gitmiyor ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ve üzüntüden kafam ağrıyor
.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Lütfen yardımcı olunArkadaşlar ben bilgisayar almak için 1 yıldır para biriktiriyorum son 3 aydır falan okulda yemek dahi yemedim aldığım paranın hepsini biriktirdim ve PC aldım sonra ikinci el monitör aldım kalvye mouse falan derken PC yi alalı 1 ayı geçti ve şimdide kriter dışı sorunu var hiçbir şekilde geçmiyor kafayı yemek üzereyim rüyamda bile onu görüyorum tüm yolları denedim kabloyuda değiştirdim bilgisayarcıda açılıyor hiçbir sorun çıkmıyor eve gelince krtider dışı diyor ve bios ta kalıyor daha ileriye gitmiyor ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ve üzüntüden kafam ağrıyor
.