Arama sonuçları: *

1. G

2k msi monitör iyi mi?

o zaman benim buga girdi site bir anda 5 kere yazdınız durmadan yeni bildirim geldi :D
  2. G

2k msi monitör iyi mi?

hem gtg 0.5 hem ips tek pivot(asansör) göremedim iyi duruyor ama siz bu monitörü kullanan var mı yok mu internette stuck pixel dead pixel ghosting ve ışık sızması testi var mı yok mu araştırın bir de aynı yorumu tekrar tekrar yazmanıza gerek yok yukarıda konuyu yükselt var konunuz en yukarıya...
  3. G

Aoc 24G4XE 4369tl alınır mı?

bilgim yok mlsf
  4. G

Aoc 24G4XE 4369tl alınır mı?

hocam benden demesi monitör alıcaksanız net pivot destekli alın çok rahatlatıyor her konuda bana da demişlerdi aldım ve iyi ki de almışım diyorum
  5. G

Monitörün en altında çizgiler çıktı

müşteri hizmetlerine yazıp hangi maille kayıt olup aldıysanız o maili bulup e faturayı gönderin ilgilenirler bu konuda
  6. G

Çözüldü✓ İtopya kutusu açılmış monitör göndermiş.

ben her şeyi amazondan ve amazonun satıcı olmasına o kadar dikkat ediyorum ki şöyle şeyler yaşamamak için başım bir kere ağrımadı bu yüzden daha fazla para vereyim şöyle senaryo ile karşılaşmiyayim iade konusundan felan
  7. G

2. monitör faydaları neler ?

merhabalar elimde 165hz tek bir monitör kullanıyorum ama elimde 60 hz eski bir monitör var ben bunu dönüştürücü ile kullanıyordum sizce ben bunu 2. monitör olarak kullanayim mi ? 2.monitörün ne gibi faydaları var eğer kullanıyorsanız bilgi verebilir misiniz
  8. G

3 tane monitör arasında kaldım yardımınıza ihtiyacım var

3. olanı tavsiye etmem ayaklığı hiç sağlam değil onu alırsan üstüne ayaklıkta alman lazım 1706354352 sallanıyor monitör hemde feci şekilde kullanıp satmış biri olarak diyorum
  9. G

Servis 1 ölü piksel i kabul etmiyor

ölü pixel tam olarak nerede rahatsız edici durumda mı
  10. G

Çözüldü✓ itopyadan daha önce iade ya da değişim yapan var mı süreç hakkında bilgisi olan?

hocam inanın bilmiyorum tek bildiğim bir şey var bir şey alırsam amazondan alırım bundan sonra daha fazla para verip çok bekletiyorlar
  11. G

Çözüldü✓ itopyadan daha önce iade ya da değişim yapan var mı süreç hakkında bilgisi olan?

ben ramlerimi değiştirmiştim 20 gün beklettiler ama haftasonlarını saymayarak haberiniz olsun ve bir kere aradılar ramleriniz hazır isterseniz bugün yarın alın diye
  12. G

AOC 24G2SPU 23.8" 165 HZ - 4.999 ₺

sanırım masa küçük sizin ilk defa böyle bir şey duydum
  13. G

AOC 24G2SPU 23.8" 165 HZ - 4.999 ₺

ayakları iyi gayet neden öyle dediniz ki 🫤
  14. G

75 hz monitörde fps 100 iken 30 fps miş gibi olması

Aynı problemi 165hz de yaşadım dikey eşitlemeyi açınca düzeldi dikey eşitleme açık mı 1702388743 Cs 2 için
  15. G

Bilgisi olan varsa size zahmet 3 tane monitör koyuyorum buraya hangisini alayım

En üste attığınız linkteki monitör var memnunum ben hiç bir sıkıntısını görmedim
  16. G

24" Pivot Monitör Tavsiyesi (4K-5K)

ben de amazondan aldım kendisi satıyordu en azından aldığı şey sıkıntılı olursa geri iadesi basit olur başıda ağrımaz bende ölü pixel ghosting veya ışık sızması olsaydı iade ederdim ya da değişim yapardım
  17. G

24" Pivot Monitör Tavsiyesi (4K-5K)

AOC 24G2SP modelini kullanıyorum spu bk modelinde bildiğim kadarıyla parlaklığı daha fazla ve hoparlörü var memnunum ben
  18. G

Çözüldü✓ VOK-FRİDAY 3 İÇİN 2K MONİTÖR ÖNERİSİ (Lenovo R25i-30 aldım iade etmeli miyim?)

Hocam monitör aldıktan sonra ölü pixel testi ,ghosting testi ve ışık sızma testlerinide yapın 🙏
  19. G

8 Monitör Arasından Hangisi Alınmalı?

Ghosting yok netlik olarak bir problemim yok ölü pixel olmasından korkuyordum ama çıkmadı zaten satıcı amazon çıksa da başım ağrımazdı hiç bir konuda
  20. G

8 Monitör Arasından Hangisi Alınmalı?

O modeli kullanıyorum son derece memnunum
Top Bottom