O modeli kullanıyorum son derece memnunumHocam benim resimdeki AOC modeli yanlış olmuş. AOC 24G2SP modeli olacak amazonda satılan.
Ghosting ve netlik açısından saydığım modellerde geride kalıyor.Ben de MSI Optix G241 kullanıyorum aynı şekilde performansından gayet memnunum. Bu sebeple seçenekler arasında en mantıklısı gibi göründü.
Şuan aldım knk ölü piksel geldi geri iade ediyorum@Adriatique hocam yardımcı olur musun?
AOC 24G2SP olacak. Amazonda satılan.
Lg de asansör yok gibi gözüküyor. LG UltraGear 24GN65R-B modelinde var. AOC 24G2SP neden önermiyorsuz?Bro her konuda söylüyorum burada da söyliyeceğim orta segmentin BENCE en kral ekranlari, Asus VG249Q, LG 24GN600-B, Benq Mobiuz EX2510/2510S ve Gigabyte G24F.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI monitör kesinlikle önermiyorum son zamandaki performansını bilmiyorum ama orta segment ekranlarda ghosting sorunu var diye biliyorum.
24GN600-B'de yok fakat 650-B de var diye biliyorum.Lg de asansör yok gibi gözüküyor. LG UltraGear 24GN65R-B modelinde var. AOC 24G2SP neden önermiyorsuz?
kim paylasıcak24G2SP seçenekler arasından en mantıklısı. 18:00'da bir monitör paylaşılacak, onu da bekleyebilirsiniz.
Donanımarşivi İnstagram stroysinde.kim paylasıcak
Hocam LG UltraGear 24GN65R-B modeli ve AOC 24G2SP arasında hangisi iyi olur?tabii ki.
Alabilirseniz Aliexpress'ten E-Yosso Z11T öneririm. Huano Red Switch kullanıyor.
Ghosting yok netlik olarak bir problemim yok ölü pixel olmasından korkuyordum ama çıkmadı zaten satıcı amazon çıksa da başım ağrımazdı hiç bir konudaGhosting ve netliği nasıl?
Fast IPS gibi isimlendirmelere takılmayın, monitörün gerçek tepki süresi önemli bizim için. 24GN65R-B'nin tepki süresi 24G2SP'den biraz daha iyi görünüyor fakat 24G2SP'nin de 165Hz avantajı var. Bu yüzden hareket bulanıklığı konusunda aralarında bir fark yok diyebiliriz.Hocam LG UltraGear 24GN65R-B modeli ve AOC 24G2SP arasında hangisi iyi olur?
Bunların haricinde Fast IPS veya hdr10 aoc modelinde var mı?
Klavye olarak da türkiye’de satılan numpad’i olan bir klavye önerirseniz sevinirim. Bilek destekli olursa daha iyi olur sanki.
Bir de 1-1.5 civarına bi kulaklık arıyorum. . FP kralı DA-G9 aldım. Onun için ekipman dizmem gerek