Neler Yeni

Çözüldü✓ itopyadan daha önce iade ya da değişim yapan var mı süreç hakkında bilgisi olan?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
itopyadan daha önce iade ya da değişim yapan var mı süreç hakkında bilgisi olan? bana şuan lazımda bilgilerini paylaşabiliecek birisi gerçekten 20 25 gün bekleyen var mı değişim için 20 25 gün inceleme yapıyoruz diyorlar, yoğun bakıma falan mı alacak monitörü ne yapcakalr anlamadım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Benım klavyeyeyeyeyeye 1 ay sonra değişim verdiler

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eneskaya6

80+ Silver
ggiabyte g24f2 monitürümü servise gönderdim 40 gün serviste bekledi parca gelecek diye servis değişim raporu verdi. itopyaya ilettim 7 gün rapor her şey hazırken bekletti sonra değişim yaptı. mouse göndermiştim servis yine değişim raporu verdi mouse ile raporu itopyaya gönderdim 10 gün beklettiler. hiç bişey yok he değişim yapıp geri gödnerecek 10 gün keyfi bekletıyor resmen aşırı sinir olmuştum

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
itopya değişim veya iade konusunda acayıp kötü bir firmadır.

Direk itopya'ya değilde yetkili servisine gönderirseniz sürec dahada kısalır.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
itopyadan daha önce iade ya da değişim yapan var mı süreç hakkında bilgisi olan? bana şuan lazımda bilgilerini paylaşabiliecek birisi gerçekten 20 25 gün bekleyen var mı değişim için 20 25 gün inceleme yapıyoruz diyorlar, yoğun bakıma falan mı alacak monitörü ne yapcakalr anlamadım
ben ramlerimi değiştirmiştim 20 gün beklettiler ama haftasonlarını saymayarak haberiniz olsun ve bir kere aradılar ramleriniz hazır isterseniz bugün yarın alın diye

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya değişim veya iade konusunda acayıp kötü bir firmadır.

Direk itopya'ya değilde yetkili servisine gönderirseniz sürec dahada kısalır.
nasıl yani knk, aoc den aldım monitörü, direkt aoc ye mi göndereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ggiabyte g24f2 monitürümü servise gönderdim 40 gün serviste bekledi parca gelecek diye servis değişim raporu verdi. itopyaya ilettim 7 gün rapor her şey hazırken bekletti sonra değişim yaptı. mouse göndermiştim servis yine değişim raporu verdi mouse ile raporu itopyaya gönderdim 10 gün beklettiler. hiç bişey yok he değişim yapıp geri gödnerecek 10 gün keyfi bekletıyor resmen aşırı sinir olmuştum
bana gelen monitörde daha önce açılmış kullanılmış yani iade edilen ayıplı- kusurlu ürün. kusurlu ürünü stoğa alıp satış yapıyorlar, 2 adet ölü pikseli çıktı iade edeceğim direkt. ve gerçekten aşırı kötü bir firma amazonda şuan aldığım aoc g242spu model 5500 tl ayın sonuna doğru elbet düşer indirime o yüzden orayı bekleycem

ben ramlerimi değiştirmiştim 20 gün beklettiler ama haftasonlarını saymayarak haberiniz olsun ve bir kere aradılar ramleriniz hazır isterseniz bugün yarın alın diye
olum bunlar nasıl süreler böyle niye bu kadar bekletiyorlar

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray

bana gelen monitörde daha önce açılmış kullanılmış yani iade edilen ayıplı- kusurlu ürün. kusurlu ürünü stoğa alıp satış yapıyorlar, 2 adet ölü pikseli çıktı iade edeceğim direkt. ve gerçekten aşırı kötü bir firma amazonda şuan aldığım aoc g242spu model 5500 TL ayın sonuna doğru elbet düşer indirime o yüzden orayı bekleycem

hocam inanın bilmiyorum tek bildiğim bir şey var bir şey alırsam amazondan alırım bundan sonra daha fazla para verip çok bekletiyorlar

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur

bana gelen monitörde daha önce açılmış kullanılmış yani iade edilen ayıplı- kusurlu ürün. kusurlu ürünü stoğa alıp satış yapıyorlar, 2 adet ölü pikseli çıktı iade edeceğim direkt. ve gerçekten aşırı kötü bir firma amazonda şuan aldığım aoc g242spu model 5500 TL ayın sonuna doğru elbet düşer indirime o yüzden orayı bekleycem

markanın yetkili servisine götürürsen ürünü süre kısalır itopya gönderdiğin zaman onlar kendi tarafında bekletiyor sonra servise gönderiyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
markanın yetkili servisine götürürsen ürünü süre kısalır itopya gönderdiğin zaman onlar kendi tarafında bekletiyor sonra servise gönderiyor.
knk değişim yapmayacam vazgeçtim bu süreleri görünce, dün teslim aldım bugün notu yazıp faturanın çıktısını alıp gönderecem, amazondan alacam

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
İadeye gönderdiğim hafta param iade edildi 5 gun anca sürdü gonderdigim gunden

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
hocam inanın bilmiyorum tek bildiğim bir şey var bir şey alırsam amazondan alırım bundan sonra daha fazla para verip çok bekletiyorlar
hocam geçen aoc nin bir alt model monitörünü aldım, beğenmedim geri gönderdim. 2 gün içinde vardı kargo, gecesindede iade yaptıular muazzam bir şey ya

İadeye gönderdiğim hafta param iade edildi 5 gun anca sürdü gonderdigim gunden
senin dediğin gibi knk iade ediyorum, itopyadan da bir daha bir şey falan almıyorum iğrenç bir marka bir firma

Top Bottom