Neler Yeni

Çözüldü✓ itopyadan daha önce iade ya da değişim yapan var mı süreç hakkında bilgisi olan?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Asus marka klavye satın almıştım. İtopya ile uğraşmayıp (iletişime geçmediklerini bildiğim için) direkt garanti belgesinde kaşe ve imzası bulunan şirkete yolladım ürünümü. 3 gün içinde değişim raporu çıktı fakat İtopya 3 ay sonra değişim yapma zahmetine girdi. Yani İtopya çok iletişime geçmez maillerinize cevap vermez. Öyle bir şirket. Hiç memnun kalmadım şahsen. Bir daha ürün almayı düşünmüyorum İtopya üzerinden.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Doğukan Barut
Asus marka klavye satın almıştım. İtopya ile uğraşmayıp (iletişime geçmediklerini bildiğim için) direkt garanti belgesinde kaşe ve imzası bulunan şirkete yolladım ürünümü. 3 gün içinde değişim raporu çıktı fakat İtopya 3 ay sonra değişim yapma zahmetine girdi. Yani İtopya çok iletişime geçmez maillerinize cevap vermez. Öyle bir şirket. Hiç memnun kalmadım şahsen. Bir daha ürün almayı düşünmüyorum İtopya üzerinden.
knk inan bende öyleyim şuan, papağan gibiler sürekli aynı şeyleri söyleyip dıuruyorlar o yüzden değişim değil direkt iade ediyorum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Doğukan Barut
Reis direk iadesini ver itopya bu konuda sıkıntı
yok yok knk, değişim verme niyetim olsaydı da bu yorumlardan sonra imkanı yok değişime göndermem, notumu yazdım faturayı koydum içine, postalicam ne halleri varsa görsünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis direk iadesini ver itopya bu konuda sıkıntı
bir daha da itopyadan bir tane kablo dahi almam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
yok yok knk, değişim verme niyetim olsaydı da bu yorumlardan sonra imkanı yok değişime göndermem, notumu yazdım faturayı koydum içine, postalicam ne halleri varsa görsünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir daha da itopyadan bir tane kablo dahi almam
Reis iade bile alacaklarmı birde orası var haberin olsun

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
knk inan bende öyleyim şuan, papağan gibiler sürekli aynı şeyleri söyleyip dıuruyorlar o yüzden değişim değil direkt iade ediyorum
Bende iade etmeyi düşündüm fakat Ocakta 2000tl ye aldığım klavye için 2000tl vermeyi teklif ettiler. Bu teklifi geçen ay yaptılar. Tüketici hakem heyetine gidip ordan bilirkişi aracılığı ile o gün fiyat bilgisi alınabilirdi ama ben hem bilmiyordum ne yapmam gerektiğini hem de klavyeye ihtiyacım vardı bir de bilirkişi ile zaman kaybetmek istemedim. 11 dolar daha ödeyip sözde bir üst model klavye ile değişim yaptım.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Monitör iade sürecim oldu ve hiç uğraştırmamışlardı. Üzerine neden iade ettiğimi çok açıklayıcı şekilde yazıp göndermiştim. Paramı da 1 hafta içerisinde yatırmışlardı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri