Arama sonuçları: *

1. Y

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun inşallah sorunsuz olarak gelir kullanırsınız
  2. Y

Bende aynı şekilde g24f-2 den geçtim benim görüşüm gözle görülür şekilde fark var lenovo hem büyüklük açısından hemde görüntü açısından g24f-2 den daha iyi
  3. Y

Burdanda indirdim uygulama yüklenmedi hatası alıyorum
  4. Y

Microsoft dan arthery kuruluyor fakat display control centerı ben kuramadım hata veriyor
  5. Y

Kabloları kontrol ettikten sonra numlock tuşun yanıyormu ona bi bak
  6. Y

Hoparlör gayet iyi
  7. Y

Ölü pikseli belirtirsen servise gider cihaz beğenmedim diye iadeye yollayabilirsin
  8. Y

Onun için ayarlara giriyorsun ilk seçenekte mprt nin altında hz ile ilgili bir ayar yazıyor left top da durmuş senin ki ordan off yapacaksın
  9. Y

Yarın sabahtan daha detaylı bakacam 1700915028 Anlık kalp krizi 😁😁
  10. Y

Bencede lenovoyu taktığımda ayarlama yaptım biraz arasındaki farkı ben göremedim
  11. Y

180 Hz ile 165 arasındaki farkı emin olun anlayamazsınız çokda önemli bir şey değil zamanında aoc markanın 240 hz de kullandım göz görecek şekilde bir değer göremedim
  12. Y

Bende bu cihazdan aynısı var Lenovo aldım bugün geldi tam deneyimlemedim deneyimleyince buraya yazarım
  13. Y

Msi optix MAG275R 27' VS LG 27GL650F 27' sizce hangisi ?

Valla ben msi ı sipariş ettim elime bi geçsin kardeşim bilgilerimi sanada aktarayım
  14. Y

MSI Optix MAG275r alınır mı?

Asusun artık yetmediğini düşündüğüm için aldım ama dediğiniz gibi pikselleri görürsem iade ederim 1637579582 İnşallah görmem çok heves ettim aldım :)
  15. Y

Birisine daha sordum çok yaklaşınca pikselleri görüyorsun dedi uzaklığımı ölçtüm monitöre uzaklığım 88 cm
  16. Y

https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag275r-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-premium-full-hd-oyuncu-monitor-p-HBCV0000067VCP?magaza=Hepsiburada Bu cihazı indirimdeyken aldım sizde iyi midir? Şimdiki monitörüm ASUS VP249QGR
Top Bottom