Bu cihazı indirimdeyken aldım sizde iyi midir? Şimdiki monitörüm ASUS VP249QGR
Neden alınmasın ki güzel monitör sadece msi panellerinde genelde ışık sızması var umarım şansınıza yoğun olan panellerden denk gelmez bunun dışında pek sorun şikayetini görmedim. Aldığınız monitör iph 144hz 27 inc çok güzel monitör.
Bu cihazı indirimdeyken aldım sizde iyi midir? Şimdiki monitörüm ASUS VP249QGR
Birisine daha sordum çok yaklaşınca pikselleri görüyorsun dedi uzaklığımı ölçtüm monitöre uzaklığım 88 cmNeden alınmasın ki güzel monitör sadece msi panellerinde genelde ışık sızması var umarım şansınıza yoğun olan panellerden denk gelmez bunun dışında pek sorun şikayetini görmedim. Aldığınız monitör iph 144hz 27 inc çok güzel monitör.
27 inc 1080p de pixelleri görmen olası bir şey benim gibi takıntılıysan sıkıntı fakat değilsen çok göze batmaz. 24 inc 1080p için max sınır.Birisine daha sordum çok yaklaşınca pikselleri görüyorsun dedi uzaklığımı ölçtüm monitöre uzaklığım 88 cm
Asusun artık yetmediğini düşündüğüm için aldım ama dediğiniz gibi pikselleri görürsem iade ederim27 inc 1080p de pixelleri görmen olası bir şey benim gibi takıntılıysan sıkıntı fakat değilsen çok göze batmaz. 24 inc 1080p için max sınır.
İnşallah görmem çok heves ettim aldım27 inc 1080p de pixelleri görmen olası bir şey benim gibi takıntılıysan sıkıntı fakat değilsen çok göze batmaz. 24 inc 1080p için max sınır.
Kanka gördünmü bende aldım geliyor daAsusun artık yetmediğini düşündüğüm için aldım ama dediğiniz gibi pikselleri görürsem iade ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah görmem çok heves ettim aldım![]()
Konuyu hortlatıcam ama bende almayi düsünuyorum nasil memnunmusunAsusun artık yetmediğini düşündüğüm için aldım ama dediğiniz gibi pikselleri görürsem iade ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah görmem çok heves ettim aldım![]()