Bende sadece kulaklık gözüküyorEtkin zaten
Bende sadece kulaklık gözüküyorEtkin zaten
Yani kral bence para varsa dursun köşede 2 k monitör alırsın yanına aocun var 5k yaAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkese merhaba kargo bugün geldi fakat sizlere hemen bir şey danışmak istiyorum.
Bu sabah itopyadan aşağıdaki vok sistemi sipariş verdim ve arkadaşlar mutlaka 2k monitör almalısın dediler.
sizce bu monitörü hiç açmadan geri iade mi etmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Kulaklığı çıkar müzik aç kal caliscak bende çalıştıBende sadece kulaklık gözüküyor
Dokunmayı denedin mi bende de vardı dokununca fark ettim monitörü sardıkları siyah kılıftan parçaymış.Arkadaşlar ekranın altında böyle bir şey var ama tekrar test yaptım 1 defa gözüktü sonra tekrardan test yaptım o zaman yoktu anlamadım ölü pixel var mı yok mu yardımcı olur musunuz?
valla ekranın baska kısmında da vardı onlar elimle silince geçti toz olabilir ama bu nokta gecmedi anlamadığım şey ölü pixel olunca hep mi gözüküyor yoksa bir gözüküyo bir gözükmüyor mu sonradan yaptığım testlerde o nokta kayboldu şimdi tekrar yaptım yine yok o noktaDokunmayı denedin mi bende de vardı dokununca fark ettim monitörü sardıkları siyah kılıftan parçaymış.
Bende bu cihazdan aynısı var Lenovo aldım bugün geldi tam deneyimlemedim deneyimleyince buraya yazarımBu monitörle , Almış olduğumuz Lenovo R25i-30 arasında kaldım. Gigabyte ın renkler uçuyo galiba %125 Srgb oranı var, Lenovo da %99 , Lenovonun artısı 0.7 inç daha fazla ekran büyüklüğü ve hoparlörü. Gigabyte'ın artısı daha doğru renkler olduğunu düşünüyorum. İkiside 180hz oluyor , eğer ekstra olarak lenovo 180 hz den 165 e kendi kendine geçme gibi bir durumu varsa direkt iade edip gigabyte almayı düşünüyorum. Hepsiburada kutu açıldıktan sonra iade alıyor mu?![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Çok iyi olur hocam, merakla bekliyorum yorumunuzuBende bu cihazdan aynısı var Lenovo aldım bugün geldi tam deneyimlemedim deneyimleyince buraya yazarım
%99 sRGB yüksek bir değerdir ve normal bir kullanıcının %100 eşiğinden sonra üst değerleri farketmesi imkansıza yakındır daha çok pro grafik işler için yüksek sRGB tercih edilir. Ek olarak 23.8" ile 24.5" kategorisi bambaşka dünyadır 24.5" monitörler nadirdir.Bu monitörle , Almış olduğumuz Lenovo R25i-30 arasında kaldım. Gigabyte ın renkler uçuyo galiba %125 Srgb oranı var, Lenovo da %99 , Lenovonun artısı 0.7 inç daha fazla ekran büyüklüğü ve hoparlörü. Gigabyte'ın artısı daha doğru renkler olduğunu düşünüyorum. İkiside 180hz oluyor , eğer ekstra olarak lenovo 180 hz den 165 e kendi kendine geçme gibi bir durumu varsa direkt iade edip gigabyte almayı düşünüyorum. Hepsiburada kutu açıldıktan sonra iade alıyor mu?![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kendi kendine gecio evet sağlıklı olabilmesi için sonuçta overclock zararlı bişey senin bu attığın monitör tam bı kumar bende bunu almaya karar vermiştim taa ki herkeste başka bir sorun çıkana kadar bu monitör de kronik bir monitör bence sağlam çıkma ihtimali az gibiBu monitörle , Almış olduğumuz Lenovo R25i-30 arasında kaldım. Gigabyte ın renkler uçuyo galiba %125 Srgb oranı var, Lenovo da %99 , Lenovonun artısı 0.7 inç daha fazla ekran büyüklüğü ve hoparlörü. Gigabyte'ın artısı daha doğru renkler olduğunu düşünüyorum. İkiside 180hz oluyor , eğer ekstra olarak lenovo 180 hz den 165 e kendi kendine geçme gibi bir durumu varsa direkt iade edip gigabyte almayı düşünüyorum. Hepsiburada kutu açıldıktan sonra iade alıyor mu?![]()
Kronik olan g24f modeli hocam g24f-2 için kronik demek pek doğru olmaz bence.Kendi kendine gecio evet sağlıklı olabilmesi için sonuçta overclock zararlı bişey senin bu attığın monitör tam bı kumar bende bunu almaya karar vermiştim taa ki herkeste başka bir sorun çıkana kadar bu monitör de kronik bir monitör bence sağlam çıkma ihtimali az gibi
Kral denedin mi monitörüÖn - arka
Tamam doğru olmaz ama son zamanlarda çok sorun cikyor hocam görüyorum forumlardaKronik olan g24f modeli hocam g24f-2 için kronik demek pek doğru olmaz bence.