Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
Selamlar,
Laptopum: HP Victus 16-e1015nt (79Y92EA) Notebook

Aldığım monitör: Lenovo Legion R25i-30 Monitör

Monitörün içinden sadece display kablosu çıkıyormuş ve laptopta display girişi yok.

Sadece Type-C üzerinden display var.

Bu kabloyu almayı düşünüyorum:
https://app.hb.biz/VnBhLHH7pnMq

Farklı bir kablo önerisi veya HDMI kullan gibi önerileri olan var mı? Evde hiç HDMI yok ona göre öyle alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@oguuzysr
MONSTER PUSAT TYPE C TO DİSPLAYPORT KABLO AL EN İYİSİ O ŞU AN

semusta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semusta
Aoc 24g4x ile bunun arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz ? Önceliğim hikayeli oyunlar ve ghosting'in en az olması. 2 monitör arasında renk, kalite vs. olarak çok fark var mıdır ? Ekran boyutundan dolayı bunu almak istiyorum ama pişman olmuyim.
aoc o model aldım, renkler ekran bilhassa sağ sol net değildi lenovo kadar renklerde güzel değildi iade ettim. renk ekran netliği lenovo daha çok beğendim aoc o modelde renklerin beğenilmediği yazıyo nette karar sizin. sağ sol bana gelen modelde bulanıktı.

carfreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
hakan kara
Uzun süredir kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Kullanımı önemli derecede etkileyecek kronik sorunu var mıdır?

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed
Aoc 24g4x ile bunun arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz ? Önceliğim hikayeli oyunlar ve ghosting'in en az olması. 2 monitör arasında renk, kalite vs. olarak çok fark var mıdır ? Ekran boyutundan dolayı bunu almak istiyorum ama pişman olmuyim.
Ben memnunum parlaklık filan gayet başarılı memnunum ben fazla anlamıyorum monitorden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,308
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom