Benimde Başıma Gelmişti Ayarları Sıfırla Olmadı Kabloyu Çıkar Tak Düzelir İllaki Bende Tam Hatırlamyorum .Arkadaşlar monitörde fps göstergesi çıkıyor sağ üstte, bunu kapatıyorum ayarlardan sonra tekrar kendi kendine açılıyor bunu yaşayan varmı? Yazı küçük olsa neyse de çok büyük yazı.
Denedim de yok monitör açıp kapatayım geri geliyor, veya uykuya alıp geri açılınca gene geliyor. Neyse düzelir herhalde bi şekideBenimde Başıma Gelmişti Ayarları Sıfırla Olmadı Kabloyu Çıkar Tak Düzelir İllaki Bende Tam Hatırlamyorum .
Factory reset yapınca gidiyor aynı monitöru bende kullanıyorum fakat memnun değilim hdr kullanmıyorum görüntü sanki daha kotu oluyor bendeDenedim de yok monitör açıp kapatayım geri geliyor, veya uykuya alıp geri açılınca gene geliyor. Neyse düzelir herhalde bi şekide
Hocam siz HDR modunu kullanıyor musunuz?
Windows dan da hdr yi açmak gerekiyor galiba. Hdr nin etkili olması için.Factory reset yapınca gidiyor aynı monitöru bende kullanıyorum fakat memnun değilim hdr kullanmıyorum görüntü sanki daha kotu oluyor bende
SRGB VE HDR400 Kullanıyordum Ben .Denedim de yok monitör açıp kapatayım geri geliyor, veya uykuya alıp geri açılınca gene geliyor. Neyse düzelir herhalde bi şekide
Hocam siz HDR modunu kullanıyor musunuz?
Gerekmiyor Hocam .Windows dan da hdr yi açmak gerekiyor galiba. Hdr nin etkili olması için.
merhaba masanız küçük ve şöyle bir şey diyim benimde bundan biraz daha büyük peki nasıl rahat mı ve leptopta hdmi ile mi bağlıyorsunuz
Yok Monster pusat type c to displayport kablo ile bağlıyorummerhaba masanız küçük ve şöyle bir şey diyim benimde bundan biraz daha büyük peki nasıl rahat mı ve leptopta hdmi ile mi bağlıyorsunuz
dalga mı geçiyon anlamadımYok Monster pusat type c to displayport kablo ile bağlıyorum
Dostum o kabloyu al onunla bağla. Hem gsync aktif oluyor hem 10 bit renk derinliği aktif oluyordalga mı geçiyon anlamadım
Hocam, neden sRGB modunu kullandığınızı öğrenebilir miyim? Neutral modunda bir film izlediğimde ten renkleri özellikle çok aydınlık olmayan ortamlarda güneş yanığı gibi kırmızı oluyor. sRGB moduna alınca renk tonu eşitleniyor gibi geldi. Fakat renk olarak kırmızı olan kısımları biraz turuncumsu bir renge doğru kaydırıyor gibi. Ben mi alışamadım monitore yoksa sRGB modunu kullanmak gerek? Forumlarda pek bu konudan müzdarip olana denk gelmedim..SRGB VE HDR400 Kullanıyordum Ben .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerekmiyor Hocam .
sRGB Genel Olarak Her Monitörde Tavsiye Edilen Bir Mod Hocam Webte Takılanlar İçin Gayet İdeal Olduğu İçin sRGB Kullanıyordum .Hocam, neden sRGB modunu kullandığınızı öğrenebilir miyim? Neutral modunda bir film izlediğimde ten renkleri özellikle çok aydınlık olmayan ortamlarda güneş yanığı gibi kırmızı oluyor. sRGB moduna alınca renk tonu eşitleniyor gibi geldi. Fakat renk olarak kırmızı olan kısımları biraz turuncumsu bir renge doğru kaydırıyor gibi. Ben mi alışamadım monitore yoksa sRGB modunu kullanmak gerek? Forumlarda pek bu konudan müzdarip olana denk gelmedim..
Oyun veya film için daha mı uygun sizce? İnternette HDR modu dışında sRGB modunu önerenlerede denk geldim. Gözüme daha hoş geliyor gerçi sRGB ama fikir almak istedim.sRGB Genel Olarak Her Monitörde Tavsiye Edilen Bir Mod Hocam Webte Takılanlar İçin Gayet İdeal Olduğu İçin sRGB Kullanıyordum .
Kişisel Tercihe Kalır Yinede .