Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Serkan
HDR'ı yalnızca HDR içeriklerde açmanız gerekiyor. Örneğin destekleyen AAA oyunlar, HDR youtube videoları, HDR filmler falan.

Açmak için hem oyundan hem Windowstan hem monitörden açmanız gerektiğini unutmayın.

Devamlı açik kullanmayın çünkü 1) SDR içeriği HDRA'da görüntülemiş oluyorsunu yani yanlış 2) dediğiniz gibi ayarları kitler 3) parlaklık devamlı 450 nitte kalır o da göz yorar özellikle gece.

MPRT açmak için Adaptive-sync'i off duruma getirmelisiniz. Ancak MPRT o monitörde iyi çalışmıyor diye hatırlıyorum. Yine de deneyebilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Bana yardım edebilecek varsa bazı sorunlar
hp victus kullanıyorum type c üzerinden display porta bağladım ve oda dahili grafik kartına bağlı(işlemcinin) bu yüzden
1280x960 çözünürlük yok
renk ayarlarını tam yapamadım...
ama asıl önemli olan şu an benim için çözünürlük... nasıl çözebilirim bilen var mı?
birde kendi kendine overclock kapanıyor neden olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Efekan Dry
Hocam monitörü kurdum gayet güzel ama sanırım sadece siyah ekranda gözüken çok küçük bi ölü piksel var zor görüyosun değişime hiç yollayamam sıkıntı çıkarmı ilerde

Trkrkn61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
TARIK ARKAN
Arkadaşlar ürünü sipariş verdim, henüz deneyimlemedim. Kronik veya sık rastlanan bir sorunu varmı monitörün, 65 sayfa var ama son iki sayfayı falan okudum. Yine de tekrar fikrini paylaşabilecek biri varsa güzel olur.

Zhiend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Akif
Monitörde Type-A girişi var mı? Ve güç alabileceği type-B ?

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
Merhabalar, ürün bugün elime geçti. Youtubedan video izlerken birden böyle bir titreme gibi bir şey yaptığını farkettim. arada videoyu büyük ekrandan küçük ekrana alınca böyle ışık artıp azalıyor gibi oluyor. Ekranda garip bir titreme oluyor. Alttaki videoda belli oluyor. Şimdiye kadar sadece youtubeda başıma geldi. Nedir bu çözümü vs var mıdır yoksa değişim mi talep etmeliyim?

SwArOn

80+
Merhabalar, ürün bugün elime geçti. Youtubedan video izlerken birden böyle bir titreme gibi bir şey yaptığını farkettim. arada videoyu büyük ekrandan küçük ekrana alınca böyle ışık artıp azalıyor gibi oluyor. Ekranda garip bir titreme oluyor. Alttaki videoda belli oluyor. Şimdiye kadar sadece youtubeda başıma geldi. Nedir bu çözümü vs var mıdır yoksa değişim mi talep etmeliyim?

mozaikleşme vs. oluyor mu?

SwArOn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Bozkurt
Arkadaşlar merhaba. Forum kurallarını biraz okumuş olsamda hatalarım olursa affola. Bahsi geçen monitörü bende satın aldım herhangi bir problemim yok cihazla ilgili anlamadığım şey şu; ben monitörü laptopuma HDMİ bağlayarak kullanıyorum DP olmadığı için. Yansıtma özelliklerinden sadece ikinci ekran olarak tercih ettiğimde cihazın uygulamasından da cihaz üzerinden de birçok ayar pasif oluyor örneğin game mode, mprt, dcr gibi. Bunun sebebi ne olabilir ekranı yinele dediğimde bu sorunlar ortadan kalkıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Buğra
ben geçen hafta aldım gerçekten kalitesi aşırı iyi bu bütçedeki en iyi monitör bence bende ölü piksel çıktı ekranın tam ortasında
değişim istedim onayladılar inşallah sorunsuz gelir

erhankpnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan Kepenek
4 gün önce Hepsiburada'dan Lenovo Legion R25i monitörümü alıp test ettim. Ölü piksel yok, ışık sızması yok. Titreme yok. Mükemmel bir panel ile geldi. Dün akşam ışıkta bir sorun fark ettim. Şu an işte olduğum için fotoğraf ekleyemiyorum. Monitörün standının dikey ayak kısmı var. Sol tarafına baktığımda kısımda dalgalı bir şekilde 6-7cm uzunluğunda s harfine benzer sarımtırak leke iz mevcut. Bir tek ışık vurduğunda belli oluyor. Sarı renkte soluk renk gibi bir şey ıslak mendil ile sildim geçmedi sanırım kozmetik bir sorun. Sizden ricam bu monitörü kullanan arkadaşlar ışıkta her iki tarafı da kontrol edip buraya görsel atabilir mi? Bir tek bende mi mevcut anlayamıyorum. İade edeyim diyorum kutu açılırken yırtıldı. Standın ince jelatinleri gitti.

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
monitörü 1 hafta önce teknosadan aldım her testini yaptım ölü piksel çıkmadı ışık sızması yok desem yeridir monitör çok iyi ama sabah
stand by mode hatası aldım ve hiç bir şekilde düzelmiyor her çözümü denedim olmadı ne yapcam bilmiyorum.

Top Bottom