Hocam senin kutuda herhangi bir hasar vs varmiydi birçok yerinde h.o bu arada benimde geldi fakat değişim yapıp yapmama konusunda kararsızım açmadım daha PC olmadığı için@Abdullah Hacıgül abi Sanda çok teşekkür ederim cidden çok iyi bir ürün
H.o
Bi tek tutma yerinden tutarken galiba azıcık zedelenmiş teşekkür ederim sanada hayırlı olsunHocam senin kutuda herhangi bir hasar vs varmiydi birçok yerinde h.o bu arada benimde geldi fakat değişim yapıp yapmama konusunda kararsızım açmadım daha PC olmadığı için
teşekkür ederimHocam senin kutuda herhangi bir hasar vs varmiydi birçok yerinde h.o bu arada benimde geldi fakat değişim yapıp yapmama konusunda kararsızım açmadım daha PC olmadığı için
Mesaj otomatik birleştirildi:
H.o
Hayırlı olsun dostumBenim setup tamam arkadaşlar
Benim bir kaç yerde yırtık var bilemedim ne yapayım değişim istedim ama iptalmi etsem içime pek sinmedi böyle teslimat çünküBi tek tutma yerinden tutarken galiba azıcık zedelenmiş teşekkür ederim sanada hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
İstersen bi internet kafe gibi yerde dene bence kutu çok önemli değil ama sen bilirsinBenim bir kaç yerde yırtık var bilemedim ne yapayım değişim istedim ama iptalmi etsem içime pek sinmedi böyle teslimat çünkü
Şuan size yazarken itopya pc'yi kargoya vermiş mesaj geldi (önemli değilde ne bileyim insan kusurusuz bir teslimat ister her tarafı yırtık hasarlı değil )Ya aâr3s
İstersen bi internet kafe gibi yerde dene bence kutu çok önemli değil ama sen bilirsin
Hocam ben monitörü laptopa 2. ekran olarak bağladım. Sürücüyü güncelleme ekranında "lenr25i_30.inf" dosyasını görmüyor. Rar dosyasını çıkardım her şeyi denedim yine de görmedi.Ürünü satın alanlar deneyimlerini buradan paylaşsın. Eski konu kilitlendi, buradan devam edelim.
Lenovo R25i-30 Driver: https://support.lenovo.com/ng/tr/do...microsoft-windows-11-64-bit-windows-10-64-bit
Lenovo R25i-30 Control Center: https://support.lenovo.com/tr/tr/downloads/ds547236-lenovo-display-control-center-artery
yazılım bilgilendirmesi için @Ozan Ada ya teşekkürler
O zaman en iyisi değişim ver içine sinsinŞuan size yazarken itopya pc'yi kargoya vermiş mesaj geldi (önemli değilde ne bileyim insan kusurusuz bir teslimat ister her tarafı yırtık hasarlı değil )