Arama sonuçları: *

1. Prime777

Delux M800 hala alınır mı?

Su kac tl? Pro olan degil, 3389 olani 500 TL'ye falan almistim. Ancak kullnmiyorum, steelseries prime kullaniyorum. Sebebi ise relaxed claw icin tam elime uygun olmamasi. M800 claw icin. Has claw. Yine de rahat edilemeyebilir sag tarafdaki parmak konumlandirmasindan
  2. Prime777

SteelSeries Prime doğru claw tutuşu mu?

Delux M800 claw ile denedim, ancak rahat edemedim, el boyutundan dolayi midir bilemem ama parmak konumlandirmasi da iyi olmadi. Halbuki Delux M800, claw bir mouse idi. SS Prime ise oyle olmadi. E ne yapayim simdi ben. Reddit'te sordugum zaman claw uygun dediler. 1712075643 Overall the shape...
  3. Prime777

SteelSeries Prime doğru claw tutuşu mu?

Arkadaşlar, gerçekten Mouse'tan Mouse'a, tutuştan tutuşa geçip duruyorum. Sebebi ise G102'teki fingertip parmak tutuşu, mouse buton 1 işaret parmağı, mouse buton 2 işaret parmağı ve yüzük parmağı farede, baş parmak ve serçe parmak mouse Pad'te oluyordu. Haliylen bu dengesiz ve garip tutuş...
  4. Prime777

Küçük olmayan el için fingertip mantıklı mı?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/delux-m800-dogru-fingertip-tutusu-mu.908304/ Elim küçük değil. Delux M800 ise orta boylu bir mouse. Fingertip bu şartlara göre nasıldır? Duyduğum kadarıyla, fingertip küçük eller için daha iyiymiş. Ve alışmam ne kadar sürer? Fazla mı kasıyorum bilmiyorum...
  5. Prime777

Delux M800 doğru fingertip tutuşu mu?

Merhaba, SteelSeries Prime ile palm ve relaxed claw falan denedim, ancak basarili olamadim, farenin sekli kontrol edemedim ya da cok cabuk pes ettim, tam rahat hissi alamadim falan. Delux M800 ile fingertip grip deniyorum. Ve hareket hizi gibi seyler (hizli cevirmeyi seviyorum ve fingertip en...
  6. Prime777

500-600 TL palm için fare önerisi

G102'den ve Delux M800'den büyükse benim için problem yok. Sadece onlar palm için olmadığından değiştiriyorum.
  7. Prime777

SteelSeries Prime almaya karar verdim. Onun için ne diyorsunuz?
  8. Prime777

Bende de şu an Delux M800 var ama palm uygun olmadığından kullanamıyorum, bunda da aynı şey olur mu?
  9. Prime777

500-600 TL gerçekten palm için fare. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-prime-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1216629823.html Uygun mu palm için? Alacağım birazdan. G102 ile palm ile serçe parmak dışta kalıyor, aynı şey olur mu? G102 ile büyüklük bakımından ne kadar fark var...
  10. Prime777

8 Kuruşa İnphic PB1P Gaming Fare Aldım

hayırlı olsun reis
  11. Prime777

8 Kuruşa İnphic PB1P Gaming Fare Aldım

geyming maus
Top Bottom