Neler Yeni

8 Kuruşa İnphic PB1P Gaming Fare Aldım

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Başlık bait değil 8 kuruşa aldığım İnphic PB1P marka fare bugün elime ulaştı.
800-1600 dpi lık bir aralığı var sensörü hakkında en ufak bir fikrim yok ama güzel gibi (bilen varsa yazsın lütfen) 2 adet makro tuşu 1 adet dpi ayar tuşu var ve kaliteye gelecek olursak üst yüzey yumuşak bir plastik malzemeden yapılmış hissiyat süper mouse 1 ve 2 ise en ufak bir ses çıkarmıyo ve gene hissiyat müthiş ama makro tuşları sert ve sesli yanlar ise sert ve tırtıklı bir maddeden. Arkasında kafasına göre çalışan bir RGB var. Sözde bir yazılımı var ama çalıştıramadım. Gelelim bunu nasıl 8 kuruşa aldığıma. Aliexpress kes onu kampanyası ile yeni kullanıcıya özel kısmından aldım ve 16.31 tl vergi ödedim toplam 17 lira diyebiliriz (kargocu abide bozuk yokmuş) farenin orjinal fiyatı vergi dahil 92 tl civarı. Sorusu olan varsa bekliyorum.

Son düzenleme:

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
800-1600 dpi lık bir aralığı var senserü hakkında en ufak bir fikrim yok ama güzel gibi (bilen varsa yazsın lütfen) 2 adet makro tuşu 1 adet dpi ayar tuşu var ve kaliteye gelecek olursak üst yüzey yumuşak bir plastik malzemeden yapılmış hissiyat süper mouse 1 ve 2 ise en ufak bir ses çıkarmıyo ve gene hissiyat mütiş ama makro tuşları sert ve sesli yanlar ise sert ve tırtıklı bir maddeden ve arkasında kafasına göre çalışan bir RGB var. Sözde bir yazılımı var ama çalıştıramadım. Gelelim bunu nasıl 8 kuruşa aldığıma. Aliexpress kes onu kampanyası ile yeni kullanıcıya özel kısmından aldım ve 16.31 TL vergi ödedim toplam 17 lira diyebilirz (kargocu abide bozuk yokmuş) farenin orcinal fiyatı vergi dahil 92 TL civarı. Sorusu olan varsa bekliyorum.
Türkçeyi nerede öğrendin?
(İyi fiyata almışsın)

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
800-1600 dpi lık bir aralığı var senserü hakkında en ufak bir fikrim yok ama güzel gibi (bilen varsa yazsın lütfen) 2 adet makro tuşu 1 adet dpi ayar tuşu var ve kaliteye gelecek olursak üst yüzey yumuşak bir plastik malzemeden yapılmış hissiyat süper mouse 1 ve 2 ise en ufak bir ses çıkarmıyo ve gene hissiyat mütiş ama makro tuşları sert ve sesli yanlar ise sert ve tırtıklı bir maddeden ve arkasında kafasına göre çalışan bir RGB var. Sözde bir yazılımı var ama çalıştıramadım. Gelelim bunu nasıl 8 kuruşa aldığıma. Aliexpress kes onu kampanyası ile yeni kullanıcıya özel kısmından aldım ve 16.31 TL vergi ödedim toplam 17 lira diyebilirz (kargocu abide bozuk yokmuş) farenin orcinal fiyatı vergi dahil 92 TL civarı. Sorusu olan varsa bekliyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sorum var :
Orijinale orcinal diyecek Türkçe'yi İngilizce değil Almanca öğretmenin bile öğretmiş olamaz. Nedir bu ilhamın kaynağı?

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorum var :
Orijinale orcinal diyecek Türkçe'yi İngilizce değil Almanca öğretmenin bile öğretmiş olamaz. Nedir bu ilhamın kaynağı?
ya 1 harfi yanlış yazmışım çok takmayın ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyeye kedi çıktı o sıra bi random attı oraya

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
sensörü hakkında bir fikri olan varr mı?

hayırlı olsun reis
eyw

Bu arada hakan ne attı beee

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun bende aldım incelemesi burada
Ama ben toplam 2 Lira verdim.

DOGANALPASLAN