Prime777
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar, gerçekten Mouse'tan Mouse'a, tutuştan tutuşa geçip duruyorum. Sebebi ise G102'teki fingertip parmak tutuşu, mouse buton 1 işaret parmağı, mouse buton 2 işaret parmağı ve yüzük parmağı farede, baş parmak ve serçe parmak mouse Pad'te oluyordu. Haliylen bu dengesiz ve garip tutuş, bırakmak da zor oluyordu. Delux M800 fingertip deneyince iyice o tutuşu bırakmaya başladım. Bunun örneği ise Delux M800'e fingertip olarak geçmem;
Fingertip'e geçince gerçekten daha hızlı oldum, ancak parmaklarım ağrıyordu. Şimdi ise SteelSeries Prime'ı taktım ve avuç içine değecek şekilde claw deniyorum. Delux M800'deki claw denememe göre avucuma farenin oturması ve hareket kabiliyeti avuçta daha iyi oldu ve elim, parmaklarım falan ağrımadı, daha iyi oynamaya başladım taktığım gibi ve skatezleri daha iyi gibi, daha iyi kayıyor. Başta Claw'ı tuhaf buluyordum, avucumun fareye değmesini istemiyordum, bu yüzden fingertip kullanıyordum. Ancak Delux M800 kullanırken Fingertip'ten Claw'a bazen denemek için geçince alışmaya başladım. Sonunda aradığım tutuşu ve rahatlığı bulmuş olabilirim. SteelSeries Prime ile palm deneyince rahat olmuyordu, yavaş hareket hızı oluyordu, yine parmaklar ağrıyordu. Bu yüzden Delux'a fingertip için geçmiştim zaten. Soru şu, doğru bir claw tutuşu mu? Agresif claw mı? Relaxed claw mı? SteelSeries Prime ile claw mantıklı mı?
Sol tarafta mouse Pad'e değmeyen baş parmak, mouse buton 1'de pençe şeklinde işaret parmağı, mouse buton 2'de pençe şeklinde orta parmak, sağ tarafta yüzük parmağı ve yüzük parmağının altında mouse Pad'e değmeyen serçe parmak.
Delux M800 doğru fingertip tutuşu mu?
Merhaba, SteelSeries Prime ile palm ve relaxed claw falan denedim, ancak basarili olamadim, farenin sekli kontrol edemedim ya da cok cabuk pes ettim, tam rahat hissi alamadim falan. Delux M800 ile fingertip grip deniyorum. Ve hareket hizi gibi seyler (hizli cevirmeyi seviyorum ve fingertip en...
forum.donanimarsivi.com
Küçük olmayan el için fingertip mantıklı mı?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/delux-m800-dogru-fingertip-tutusu-mu.908304/ Elim küçük değil. Delux M800 ise orta boylu bir mouse. Fingertip bu şartlara göre nasıldır? Duyduğum kadarıyla, fingertip küçük eller için daha iyiymiş. Ve alışmam ne kadar sürer? Fazla mı kasıyorum bilmiyorum...
forum.donanimarsivi.com
Fingertip'e geçince gerçekten daha hızlı oldum, ancak parmaklarım ağrıyordu. Şimdi ise SteelSeries Prime'ı taktım ve avuç içine değecek şekilde claw deniyorum. Delux M800'deki claw denememe göre avucuma farenin oturması ve hareket kabiliyeti avuçta daha iyi oldu ve elim, parmaklarım falan ağrımadı, daha iyi oynamaya başladım taktığım gibi ve skatezleri daha iyi gibi, daha iyi kayıyor. Başta Claw'ı tuhaf buluyordum, avucumun fareye değmesini istemiyordum, bu yüzden fingertip kullanıyordum. Ancak Delux M800 kullanırken Fingertip'ten Claw'a bazen denemek için geçince alışmaya başladım. Sonunda aradığım tutuşu ve rahatlığı bulmuş olabilirim. SteelSeries Prime ile palm deneyince rahat olmuyordu, yavaş hareket hızı oluyordu, yine parmaklar ağrıyordu. Bu yüzden Delux'a fingertip için geçmiştim zaten. Soru şu, doğru bir claw tutuşu mu? Agresif claw mı? Relaxed claw mı? SteelSeries Prime ile claw mantıklı mı?
Sol tarafta mouse Pad'e değmeyen baş parmak, mouse buton 1'de pençe şeklinde işaret parmağı, mouse buton 2'de pençe şeklinde orta parmak, sağ tarafta yüzük parmağı ve yüzük parmağının altında mouse Pad'e değmeyen serçe parmak.
Son düzenleme: