Arama sonuçları: *

1. A

Öneri Ajazz AJ159 APEX 8K Mouse Alınır mı ?

Hadi yaaaa. Lanet uçak neredeyse 5 gündür kalkmadı. Yoksa ilk sipariş Ekim'de gelecekti. İkincisi her türlü Kasım'da gelecekti.
  2. A

Şu durumda hepsi aynı gün 3 paket halinde gümrüge girse bile , sıkıntı olmaz o zaman. Doğru mudur? Çoklu ürün yok. Her üründen 1 tane aldım.
  3. A

Arkadaşlar merhaba. Temu hakkında bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilri mi? Geçen Pazar 817 tl ürün+ 490 vergi toplamda 1307 tl tutarında 5 parça ürün siparişi verdim. Büyük ihtimal tek paket gelecek. Şu an daha havaalanında uçak bekliyor diye güncellendi. Dün ise 4 ürün siparişim...
  4. A

Yardım Glorious Model O vs HyperX Pulsefire Haste

Delikleri hissetmiyorum bile. Kardeşim razer kobra aldı 3 ay önce falan. Farenin topuyla sayfalarda aşağı inerken atlamalar yapmaya başladı. Ama şeytan kulağına kurşun benim farede herhangi bir problem yok.
  5. A

Yardım Glorious Model O vs HyperX Pulsefire Haste

Yaklaşık 1 senedir glorious model I kullanıyorum. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok şu ana kadar. Ergonomisi de gayet güzel. Glorious modellerine bakabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
  6. A

Yardım 1 aylık mouse tıklamama sorunu

Başlangıçta ara ara yapabilir. Ama bir süre sonra hiç durmayacak. Çılgınlar gibi tıklayacak :ROFLMAO:
  7. A

Yardım 1 aylık mouse tıklamama sorunu

Tıkladığına dua etmek lazım. Bu tarz ürünlerde çok fazla ucuza kaçmamak lazım bence.
  8. A

Yardım Mouse bozuldu yardım

Hiç bekleme garantiye gönder. Belki de değişime girecek. Sakın açıp garantini bozma.
Top Bottom