Neler Yeni

Yardım Glorious Model O vs HyperX Pulsefire Haste

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Bu ikisinden hangisi tercih edilmeli? Bu fiyat bandına bir kaç tane daha fare gördüm Attack Shark gibi kablosuz ama karar veremedim. 1000-1500 TL arasında önerebileceğiniz kablosuz/kablolu fareler var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
aykuttt
Yaklaşık 1 senedir glorious model I kullanıyorum. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok şu ana kadar. Ergonomisi de gayet güzel. Glorious modellerine bakabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 1 senedir glorious model I kullanıyorum. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok şu ana kadar. Ergonomisi de gayet güzel. Glorious modellerine bakabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Delikli tasarımlı fare ile rahat edebilir miyim bilmiyorum ya. Farem çift tıklıyor değiştirmek istiyorum ama aralarında kaldım. Wireless alasım da var bir yandan çok kararsızım.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
Hocam bende 1 seneye yakindır model ı kullanıyorum ve gerçekten delikler hiç rahatsız etmiyor herhangi bir sıkıntısı yok ve çok hafif elinize oturur mu bilmem ama uyarsa direkt alın bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
aykuttt
Delikleri hissetmiyorum bile. Kardeşim razer kobra aldı 3 ay önce falan. Farenin topuyla sayfalarda aşağı inerken atlamalar yapmaya başladı. Ama şeytan kulağına kurşun benim farede herhangi bir problem yok.

Top Bottom