Neler Yeni

Yardım 1 aylık mouse tıklamama sorunu

phopshen

80+ Bronze
Arkadaşlar 23.02.2023 tarihinde marketten mouse aldım. Bu zamana kadar çok güzel çalışıyordu fakat şimdi bir metni sol tıka basılı tutarak seçerken bırakıp tekrar tıklama yapıyor. Oyuna girdim otomatik silahı sıkıyor sonra bırakıp tekrar sıkıyor. Garantisi vardı. Ne yapacağım yardımcı olursanız sevinirim. Markası Piranha X7 Gaming Mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Bazen çift tıklıyor

Son düzenleme:

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Arkadaşlar 23.02.2023 tarihinde marketten mouse aldım. Bu zamana kadar çok güzel çalışıyordu fakat şimdi bir metni sol tıka basılı tutarak seçerken bırakıp tekrar tıklama yapıyor. Oyuna girdim otomatik silahı sıkıyor sonra bırakıp tekrar sıkıyor. Garantisi vardı. Ne yapacağım yardımcı olursanız sevinirim. Markası Piranha X7 Gaming Mouse

.

Bazen çift tıklıyor
Tavsiyem daha kaliteli markalardan ürünler almanız. Garantiye yollayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
aykuttt
Tıkladığına dua etmek lazım. Bu tarz ürünlerde çok fazla ucuza kaçmamak lazım bence.

phopshen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
aykuttt
Olabilecek en düşük

Bende mi sıkıntı var acaba avuç içi kullanıyorum. Az önce kardeşime denettirdim onda da bu şekil mi diye. Onda hiç bir sıkıntı çıkmadı ne çift tıklama ne de tıklayıp bırakma
Başlangıçta ara ara yapabilir. Ama bir süre sonra hiç durmayacak. Çılgınlar gibi tıklayacak :ROFLMAO:

Top Bottom