Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Logitech G502 Hero Alınır mı?

ona bende katılıyorum sırf sensör için mouse alınmaz önemli olan el boyutu ben yukardaki yazımdada belirttim benim eller kocaman ondan bana sıkıntı cıkarmıyor ama eli küçük biri kavrarken sıkıntı yaşayabilir
  2. bqrr0595

bana sıkıntı olmuyor açıkcası senin el kordinasyonunla alakalı bişey
  3. bqrr0595

aktif olarak kullanıyorum cs valo da oynuyorum elinin yapısı ile alakalı benim elim büyük tabiri caizse yaba gibi benim elime oturuyor hafif mouse larla hiç oyun oynayamadım bugüne kadar sensör kalitesi mükemmel denecek derecede iyi ağırlıkları tak çıkar olarak ekleyebiliyorsun zaten çok ta ağır...
  4. bqrr0595

Öneri 20cm büyük el için mouse önerisi

ben g502 hero kullanıyorum büyük el için iyi fonksiyonları da iyi sensör olarak kaliteli gayet
  5. bqrr0595

g703 alınır mı? sizce ?

1644102522 vallahi ben hero 25k sensörlü g502 kullanıyorum çok ta memnunum atlama felan olmadı hic benim kullanımıımda 1 yılı geçiyor fps shooter tarzı oyunlar oynarım genelde elim büyük oldugu için benim için ideal sensöre kefil olablrim ama pekcok kişi razerın mouse larını daha kaliteli...
  6. bqrr0595

Logitech G MX518 169 TL

tipsiz değil çirkiiinn
  7. bqrr0595

Logitech g203 vs CoolerMaster cm110

lg nin makro programı kullanımı kolay oldugu için ucuz bir mouse oldugu icin g 203 bu kadar ünlendi normal kullanımda pek iyi değilmiş bende o yüzden g502 aldım
  8. bqrr0595

Logitech G203 Macro Sekmeme

onu bilemeyeceğim g502 de sıkıntı cıkmamıstı bende
  9. bqrr0595

Logitech G203 Macro Sekmeme

Lg gaming software den yapmayı dene g hub biraz sıkıntılı knight online da makro kullanıyorum bende ordan biliyorum
  10. bqrr0595

250 TL Mouse önerisi

kanki en üste gelmiş napam :D
  11. bqrr0595

250 TL Mouse önerisi

g 502 kullanıyorum memnunum öneririm
  12. bqrr0595

Media Markt ta Alacağım Mouse u Deneme Şansım Var mı?

tüketici heyetine gideriz
  13. bqrr0595

KOŞULSUZ o demek zaten Bu sebeple, satın aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız,
  14. bqrr0595

mağzaya bizzat iade edebilrsiniz yazıyor
  15. bqrr0595

normalde 14 gün koşulsuz iade şartı var şöyle bir hüküm var Bu sebeple, satın aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde, ürününüzü Türkiye genelindeki tüm Media Markt mağazalarına iade edebilirsiniz.
Top Bottom