Fps oyunları için uygun olduğunu düşünmüyorum. Tuğla gibi mouse.
Yapı ve ağırlık olarak, evet.Tuğla gibi derken ağırlık olarak mı?
bende 502se modeli var 121 gram ağırlıkta hero ile aynı zaten renkleri farklı sadece ben rahatsız olmuyorum büyük olmasıda benim için iyi baya memnunum özellikle bf gibi oyunlarda fazladan tuş çok işe yarıyor öneririm300-400TL gibi rakamlara outlet ürün olarak gördüm sahibinden.com'da, Hero 25000 sensör kullanıyormuş. Sizce alınır mı?
valoda nasıl peki mouse, çok ağır kalıyor mu?aktif olarak kullanıyorum cs valo da oynuyorum elinin yapısı ile alakalı benim elim büyük tabiri caizse yaba gibi benim elime oturuyor hafif mouse larla hiç oyun oynayamadım bugüne kadar sensör kalitesi mükemmel denecek derecede iyi ağırlıkları tak çıkar olarak ekleyebiliyorsun zaten çok ta ağır bi mouse değil
bana sıkıntı olmuyor açıkcası senin el kordinasyonunla alakalı bişeyvaloda nasıl peki mouse, çok ağır kalıyor mu?
elin büyük değilse flick atarken sıkıntı olabilirvaloda nasıl peki mouse, çok ağır kalıyor mu?
ona bende katılıyorum sırf sensör için mouse alınmaz önemli olan el boyutu ben yukardaki yazımdada belirttim benim eller kocaman ondan bana sıkıntı cıkarmıyor ama eli küçük biri kavrarken sıkıntı yaşayabilirelin büyük değilse flick atarken sıkıntı olabilir
basiliskte rahat eden ondada ederRazer Basillisk gibi mouselarda daha rahat ediyorum, g502 bence uygun bana.
sensörü basiliskten iyi zaten biri razer 5g kullanıyor biri herobasiliskte rahat eden ondada eder