🔥İndirim Logitech G502 X Plus Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Oyuncu Mouse - 4599 TL

bunun kablolu düz versiyonunu kullandım çok büyük ve ergonomi açısından berbat (bence) bunu alacağınıza mis gibi g pro x superlight var o da Logitech az daha fazla para verirsiniz en fazla
Aksi şekilde, aynısını bende kullandım, superlight, steelseries, şimdi de vgn pro kullanıyorum ama hiçbirinde, kablolu g502'nin verdiği hissi ve kaliteyi alamadım. Bence çok ergonomik ve rahat bir kullanım sağlıyor özellikle yapısından dolayı. Benim kesinlikle önereceğim bir üründür.

Aksi şekilde, aynısını bende kullandım, superlight, steelseries, şimdi de vgn pro kullanıyorum ama hiçbirinde, kablolu g502'nin verdiği hissi ve kaliteyi alamadım. Bence çok ergonomik ve rahat bir kullanım sağlıyor özellikle yapısından dolayı. Benim kesinlikle önereceğim bir üründür.
Ben 2013'ten beri kullanıyorum G502'yi ve bunun gibi tasarım yok. Yine gidip bu fareden aldım şu anda aşırı memnunum Palm tutuşa bu kadar uyan fare bugüne kadar bi Razer Deathadder (efsane kasa olanı diyorum v3 değil) bir de bu fareyi bilirim.

Superlight'da aynı şekilde fare dümdüz olmasına rağmen ergonomisi gerçekten çok iyi bir ara onu da almayı düşünüyorum tekrar.

Hayatında çinli markalar dışında ürün kullanmamış insanlar apple kötüler gibi toplanmış kardeşim beğenmiyorsanız almayın ne toksik takılıyorsunuz logitechin bu kadar edeceğimi sanmıyorum diyenler var beyaz yakalıların yarısı logitech mx master 3s kullanıyor haberi yok
Apple ile bunun alaka seviyesi

Herkes profesyonel bir valorant veya cs oyuncusu olmak zorunda değil. Her şey sensörden ibaret değil. Özellikle eli büyük olanlar için benzersiz bir yapısı var. Hem iş hem de oyun için ideal.

Bunu kullanan adam valoranta girip şöyle yapayım böyle vurayım kafasında değil. Makro tuşları için alıyor. beyazı alınmaz o ayrı ama. rengi değişiyor. 8 yıl g502 kullandım. 2 yıldır g502 x kullanıyorum. Zamanında g502 ile supreme'e kadar rank kastığım da oldu. yetenek işini fareye bağlamamak lazım.
ayrıyetten piyasada işaret parmağıyla kullanılan makro tuşları olan bir fare yok. g502 tekel bu konuda. en azından tr de yok.

Ben 2013'ten beri kullanıyorum G502'yi ve bunun gibi tasarım yok. Yine gidip bu fareden aldım şu anda aşırı memnunum Palm tutuşa bu kadar uyan fare bugüne kadar bi Razer Deathadder (efsane kasa olanı diyorum v3 değil) bir de bu fareyi bilirim.

Superlight'da aynı şekilde fare dümdüz olmasına rağmen ergonomisi gerçekten çok iyi bir ara onu da almayı düşünüyorum tekrar.
Ben profesyonel oynamadan önce g502 kablolu kullandım. Sonra profesyonel pubg oynamaya başladım, herkes kullanıyor hem de kablosuz olsun diye g pro wireless geçtim, hakkını yiyemem o da çok iyi ama g502 başka bir seviye. Ve bugüne kadar hala satılıp, kablosuz versiyonunu yeniliyor olmaları ne kadar tutulduğu anlamına gelir. Biraz kişisel bir durum ama bence ele en iyi oturan mouselardan.

Mouse olayının da b*ku çıktı.

Yok 8k hz, yok mcu, yok sensör, yok chip, yok magnezyum kasa, yok titanium kasa, yok ultra hafif 19.9gram, yok swticherleri şöyle, yok efendim skatezleri bilmem ne lan olum salın başka derdiniz mi yok? altı üstü mouse yahu hiç biriniz prof. e-sporcu değilsiniz neyine kasıyonuz bu kadar?

Geri