Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bir kaç gün sonra media markt a gideceğim büyük ihtimal. Orada mouse u Deneme Şansım olur mu? Hani salgın var ya o yüzden soruyorum
Benim bildiğim parayi ödüyorsun kutuyu öyle açtırıyorlar orada açık olanlar ise üstünde kafam kadar sensörler var eski ve yıpranmişlarBir kaç gün sonra media markt a gideceğim büyük ihtimal. Orada mouse u Deneme Şansım olur mu? Hani salgın var ya o yüzden soruyorum
Parayı ödeyince de almak zorunda oluyorsun zaten dimi?Benim bildiğim parayi ödüyorsun kutuyu öyle açtırıyorlar orada açık olanlar ise üstünde kafam kadar sensörler var eski ve yıpranmişlar
Aynen öyle sorun olmayınca geri iade edemiyorsunParayı ödeyince de almak zorunda oluyorsun zaten dimi?
normalde 14 gün koşulsuz iade şartı var şöyle bir hüküm varAynen öyle sorun olmayınca geri iade edemiyorsun
İnternet 14 gün iade var bide ben kutuyu açmadan nasil anlayacağim elime küçük geldi diyip iade edemiyorsun yani aldiğindanormalde 14 gün koşulsuz iade şartı var ama şöyle bir hüküm var
Bu sebeple, satın aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde, ürününüzü Türkiye genelindeki tüm Media Markt mağazalarına iade edebilirsiniz.
mağzaya bizzat iade edebilrsiniz yazıyorİnternet 14 gün iade var bide ben kutuyu açmadan nasil anlayacağim elime küçük geldi diyip iade edemiyorsun yani aldiğinda
Beğenmedim diye iade etmeye çalisirsan sorun çikarirlar kabul etmezlermağzaya bizzat iade edebilrsiniz yazıyor
KOŞULSUZ o demek zaten Bu sebeple, satın aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız,Beğenmedim diye iade etmeye çalisirsan sorun çikarirlar kabul etmezler
Evet doğru diyorsunda pratikte öyle olmuyor kutuyu açtiniz işte bu kulaklik hijyenik olmaz iade alamayiz vs vs vs oluyorKOŞULSUZ o demek zaten Bu sebeple, satın aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız,