Neler Yeni

Media Markt ta Alacağım Mouse u Deneme Şansım Var mı?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Bir kaç gün sonra media markt a gideceğim büyük ihtimal. Orada mouse u Deneme Şansım olur mu? Hani salgın var ya o yüzden soruyorum

Ben gittim şöyle orda zaten denemek oçin mouse koymuşlar orda deneyebiliyosun. Hatta istersen önce görevliye söylüyosun dezenfekte edio sonra kullanıyosun. Yer izmir optimum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben gittim şöyle orda zaten denemek oçin mouse koymuşlar orda deneyebiliyosun. Hatta istersen önce görevliye söylüyosun dezenfekte edio sonra kullanıyosun. Yer izmir optimum
Her mouse için var mı ama orada kullanilan teşhir ürünleri tuşlari olmuyor üstünde alarm oluyor yani rahat olmuyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
murat maske
dostum sakın media marktan almak gibi bir hataya düşme soylim satış sonrası hizmet sıfır 14 iade olayıda hikye onun için ürünün kutusu çılmamış ve kullanılmamış olmsı gerekiyo ürünü açmadanda bir arıza vrmı yokmu bilemezsin ondan sonra 1-2 günlük ürün garantiye yollarlar benim gibi 1 ay beklerlersin ürün tamir edilicek diye hala da beklemekteyim :)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben İstanbul Marmara Park Avm ye gidicem, inşallah orada da deneme şansım olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,624
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom