Arama sonuçları: *

• Users: Sahin416
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sahin416

GamePower Klavye Üstüne Konuşup Ortak Bir Görüş Belirleyelim

Markanın her ürününü kullandıysan ve her ürününde sorun yaşadıysan bu söylediğini onaylayabilirim. Ama insanlardan duyma bilgiler ile geldiyseniz ve hiç ürünlerini kullanmadıysanız buna bir şey diyemem. Ben ve arkadaşlarım da kullanıyor gayet memnunuz hatta babama ve kardeşime de aldık. Sorunsuz...
  2. Sahin416

Bu söylediğiniz imkansız. Eğer öyle olsaydı warlock da ogre de aynı malzeme ve kaliteye sahip olurdu. 150 TL ye sattığı ürün de 500TL ye piyasa koyduğu ürün de aynı materyale sahip olsaydı kimse tercih etmezdi. Bu söylediğiniz bir nevi imkansız. Çünkü aradaki fiyat farkı tasarım ve materyal...
  3. Sahin416

Kronik sorunlu denilen modellerin geneli hasarlı yapıda olur dostum. Yani fabrikanın test ederek gönderdiği ürünlerde çok fazla şikayet gelirse kronik ekini alır. Buda genelde bir modelde olur. Koca markanın her ürününde olmaz.
  4. Sahin416

İnsanların kullanım şekilleriyle ilgilenmiyoruz yalnız. Fabrikadan sağlam ürün çıkıp son tüketiciyle buluşuyorsa, ve kutudan çıktığı andan itibaren sağasağlam çalışıyorsa bu markanın ürünleri düzgün ve işlevsel ürettiğini gösterir. Sonradan bozulmuş olması sizin kullanıcı hatası dediğimiz...
  5. Sahin416

O zaman size şöyle söyleyeyim. Madem markayı kötülüyoruz. Kötü ve kronik sorunlu diyoruz. Markanın ürettiği her üründen (klavye maus kasa veya monitör.) 3'er tane alalım. Aldığımız ürünlerin sadece 3 tanesi bozuk çıkarsa ben eyvallahım. Ama elinize geçen 2 3 model ürün sorunlu çıktı diye koca...
  6. Sahin416

Ben şahsi fikrimi söyleyeceğim sizlerle. Klavyem de mausum da gamepower. Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamadım. Klavyemin üstüne su dökülmesine rağmen böyle sıkıntılarla karşılaşmadım. Servis konusuna gelecek olursa teknik sorunlarla ilgili mail attığımda sadece 3 saatte geri döndüler. Ben...
  7. Sahin416

Gamepower Ogre W Basmama Sorunu Var Mı ?

Yok ben yaşamadım lakin yaşarsam servise göndermekten çekinmem hocam
  8. Sahin416

Valla hocam ben kullanıyorum gayet de memnunum. Alalı 6 aydan fazla oldu. Neden bu kadar kötülüyorlar anlamadım yahu :rolleyes:
  9. Sahin416

Ogre'nin farklı modelleri var. Ben ogre rgb mavi switch kullanıyorum. Henüz sizin söylediğiniz veya internette söylenen herhangi bir soruna denk gelmedim. Eğer klavyenize yukardan baktığınızda toz veya kirlilik görüyorsanız temizlemenizi öneririm.
  10. Sahin416

Öneri Software Klavyeyi Görmüyor

Arkadaşlar herkese selamlar. Gamepower ogre rgb kullanıyorum ve software yazılımını açtığımda şu uyarıyı alıyorum. Fikri olan veya nasıl çözülür bilen var mıdır ?
Top Bottom