Neler Yeni

GamePower Klavye Üstüne Konuşup Ortak Bir Görüş Belirleyelim

Gamepower Önerilmeli mi?

• Evet

Oylar: 21 27.6%
  • Hayır

Oylar: 55 72.4%

• Oy kullanan toplam üye
    76

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Klavye sadece switch markasından ibaret değildir arkadaşlar. Redragon klavyelerde Outemu kullanıyor ama Gamepower'dan çok daha kaliteli. Neden? Çünkü fason mal üretmiyorlar.

Redragon kendi fabrikasında, kendi ürünlerini üretiyor. Gamepower'ın ürünleri gibi Çin malı klavyelerin kalitesiz olmasının sebebi PCB.

PCB, yani devre kartı kötü olduktan sonra Cherry MX olsa bile o klavye bozulur.
her şey switch le bitmiyor gerçekten kasa yapısı malzeme kalitesi pcb ışık kalitesi ışık şiddeti gibi konular da önemli

T.P.G.

80+ Titanium
Model bazlı bakarsak daha iyi olur. Calypso da çok az tuş basma sorununa rastladım mesela. Ama Ogre de gırla var mesela.
Klavye sadece switch markasından ibaret değildir arkadaşlar. Redragon klavyelerde Outemu kullanıyor ama Gamepower'dan çok daha kaliteli. Neden? Çünkü fason mal üretmiyorlar.

Redragon kendi fabrikasında, kendi ürünlerini üretiyor. Gamepower'ın ürünleri gibi Çin malı klavyelerin kalitesiz olmasının sebebi PCB.

PCB, yani devre kartı kötü olduktan sonra Cherry MX olsa bile o klavye bozulur.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam tek bir modelden örnek veriyorsunuz. :D En iyi markaların dahi çok kötü modelleri olabilir, bu gayet doğal ancak bir modelden koskoca bir marka kötülenemez.
Tek değil hepsi hakkında konuşuyoruz.
her şey switch le bitmiyor gerçekten kasa yapısı malzeme kalitesi pcb ışık kalitesi ışık şiddeti gibi konular da önemli
Zaten öyle devamını oku mesajın aynı şeyi de yukarıda yazdım zaten.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Olmaz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

O tam öyle değil "kronik sorun" denen bi olay var :(
Kronik sorunlu denilen modellerin geneli hasarlı yapıda olur dostum. Yani fabrikanın test ederek gönderdiği ürünlerde çok fazla şikayet gelirse kronik ekini alır. Buda genelde bir modelde olur. Koca markanın her ürününde olmaz.

Avolay

80+ Gold
Model bazlı bakarsak daha iyi olur. Calypso da çok az tuş basma sorununa rastladım mesela. Ama Ogre de gırla var mesela.
Ogre ve Saber'da daha çok çünkü daha çok satıldılar mantığıyla düşünüyorum 🙂

Kronik sorunlu denilen modellerin geneli hasarlı yapıda olur dostum. Yani fabrikanın test ederek gönderdiği ürünlerde çok fazla şikayet gelirse kronik ekini alır. Buda genelde bir modelde olur. Koca markanın her ürününde olmaz.
Her ürününde aynı iç malzeme kullanılırsa olur :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Saber kullanıcısı olarak kesinlikle önermiyorum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Olur ve asla koca marka sayılabilecek bir marka olduğunu düşünmüyorum.
Zaten kronik sorunlular.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
evet buda everest kalitesi. gamepower daha kaliteli

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Ogre ve Saber'da daha çok çünkü daha çok satıldılar mantığıyla düşünüyorum 🙂

Her ürününde aynı iç malzeme kullanılırsa olur :)
Bu söylediğiniz imkansız. Eğer öyle olsaydı warlock da ogre de aynı malzeme ve kaliteye sahip olurdu. 150 TL ye sattığı ürün de 500TL ye piyasa koyduğu ürün de aynı materyale sahip olsaydı kimse tercih etmezdi. Bu söylediğiniz bir nevi imkansız. Çünkü aradaki fiyat farkı tasarım ve materyal kalitesinden geliyor

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Olur ve asla koca marka sayılabilecek bir marka olduğunu düşünmüyorum.
Zaten kronik sorunlular.
Markanın her ürününü kullandıysan ve her ürününde sorun yaşadıysan bu söylediğini onaylayabilirim. Ama insanlardan duyma bilgiler ile geldiyseniz ve hiç ürünlerini kullanmadıysanız buna bir şey diyemem. Ben ve arkadaşlarım da kullanıyor gayet memnunuz hatta babama ve kardeşime de aldık. Sorunsuz kullanıyoruz. Monitör tarafında da gayet başarılı işlere imza atıyorlar

Top Bottom