Emin ol çözemediler çünkü ellerinde bu sorunu çözecek klavye yok. Klavyeyi red switchli stoktan aldım. Geldiği ilk haftadan ''ctrl'' tuşunda takılma ve basma sorunu yaşadım sonra kendi pimpirikliğime verip 1 hafta kullanmamaya karar verdim. 1 haftadan sonra aynı sorunu yaşayınca müşteri hizmetlerini aradım ve klavyeyi geri göndermemi istediler. Ben de geri gönderdim ve yaklaşık 1.5-2 hafta arasında bana yeni klavye yolladılar. Yolladıkları yeni klavyeyi daha kullanmaya başlayalı 3 gün oldu olmadı ''d'' tuşunda takılma ve basmama sorunu yaşamaya başladım ve direkt müşteri hizmetlerini aradım. Geri yollamamı istediler, geri yolladılar. Yine 1.5-2 hafta içinde klavyenin ''d'' tuşunu düzeltip geri yolladılar ve dün klavye elime geri ulaştı ama bil bakalım şimdi ne oldu. Şimdi de ''backspace'' tuşu takılma ve basma sorunu yaşatıyor. Ben artık illallah ettim, müşteri hizmetlerini de aramadım. Şimdi arayıp para iadesi isteyeceğim adamlar yine teknik servise yollamamı isteyecekler klavyeyi.Anlayacağın ben 1.5 aydır klavye kullanamıyorum çünkü klavyem hep teknik serviste. Ayrıca benim buna takıntım olmamasına rağmen yine de söyleyeyim klavyede çoğu tuşta yay çınlama sesi var. Alacak arkadaşlara tavsiyem daha ayağı yere basan markalara yönelmeleri. Her ne kadar özellikleri güzel olsa da bu klavyede benim gibi tuş sorunu yaşayan bir sürü arkadaş var.